SPORT & FUN ATTRACTIES

Met X-perience Events is elk evenement een spectaculaire beleving!

X-perience Events is uniek vanwege het huren van interactieve attracties.Naast de interactieve sportmuren heeft X-perience Events de beschikking over de meest vernieuwende sportitems zoals de Smartgoals en Bubbelbal. Bekijk hieronder het aanbod.

archery tag (6)

Archery Tag

Het populaire Archery Tag is spannender dan Lasergamen en geeft een nieuwe dimensie aan elk feest. Uitermate geschikt voor kinderfeestjes van kinderen boven de 7 jaar. Met pijl en boog schieten op elkaar zonder blauwe plekken. Wie wilt dat nou niet proberen?

bubbelbal 4

Bubbelbal

Het hilarische Bubbelbal zorgt altijd voor veel plezier! Rennen en beuken op elkaar in een grote bubbel is vaak nog belangrijker dan het voetballen. Geschikt voor elk kinderfeestje vanaf 6 jaar en voor sportevenementen.

dartbord (5 van 8)

Voetbaldartbord

http://www.kinderbubbelbal.nlHet torenhoge voetbaldartbord is op elk evenement en feest een grote eyecatcher. Scoor jij net zoals van Gerwen 180 punten maar dan met een voetbal? Het voetbaldartbord is 4 meter hoog en is ook geschikt om op te tennissen.

Smartgoals

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! De interactieve poortjes zijn voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden. Erg geschikt dus om kinderen in beweging te brengen op een sportevenement!

Fortnite lasergamen foto

Lasergamen Fortnite

Lasergamen in een compleet Fortnite thema. Hiervoor heeft onze set een speciale Fortnite banner van 4 x 2 meter en Fortnite Bandanas in 4 verschillende kleuren. Het Lasergamen werkt eenvoudig en simpel!

Bedrijfsfeestjes

Op zoek naar een leuke en sportief bedrijfsfeestje? Onze interactieve attracties en luchtkussens zijn overal een groot succes!

Kinderfeestjes en buurtfeestjes

Gemakkelijk en snel een eigen kinderfeestje organiseren? Het is mogelijk om het materiaal bij ons op te halen. Ook kunt u een compleet verzorgd kinderfeestje laten regelen door onze enthousiaste begeleiders!

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!