Luchtkussens

De luchtkussens van X-perience Events zijn altijd een groot succes. Denk hierbij aan onze opblaasbare sportattracties of onze opblaasbare tenten. Al onze luchtkussens zijn op te halen in Twente of wij kunnen het bezorgen.

Opblaasbaar Boardingveld

Dit grote boardingveld is op elk evenement een grote trekker! Ideaal voor voetbal, handbal  of hockey. Uitermate geschikt voor toernooien, open dagen en sportevenementen.

.

Opblaasbaar dartbord

Het opblaasbare voetbaldartbord zorgt voor een geweldige ervaring op ieder evenement. Dit dartbord is maar liefst 4 meter hoog en is overal een ware eyecatcher!

Bubbelbal, Lasergamen, Archery Tag en Lasergamen

Opblaasbaar whack a Mole

X-perience Events heeft nu ook de beschikking voor Whack a Mole voor de verhuur. Deze internetrage is bij elk evenement uitermate populair. Nieuwsgierig wat het is?

Bubbelbal, Lasergamen, Archery Tag en Lasergamen

Huur opblaasbare tenten

De opblaasbare tenten van X-perience zijn uitermate geschikt voor feesten en evenementen. De tenten zijn verkrijgbaar in verschillende thema’s zoals country, apres ski of beach. Ze zijn op te halen in Twente, maar wij zouden ze ook kunnen bezorgen en opzetten.

The Lodge

De mooie Lodgetent wordt veelal ingezet voor bedrijfsfeesten of voor buurtfeesten. De lodge  is één van onze grootste tenten.

Maximaal 80 personen

Huur opblaasbare tent

Irish Pub

De gezellige Irish Pub is de ultieme opblaasbare tent is op elk feest en evenement een ware eyecatcher.

Maximaal 75 personen

Huur opblaasbare tent

Nachtclub

In de nachtclub kan jij je wildste feest ooit geven! Ideaal voor een vriendenfeestje of een vrijgezellenavondje of gewon een buurtfeest.

Maximaal 60 personen

Huur opblaasbare tenten

Biertent

De biertent is een uitermate geschikte tent voor elk feest of evenement. Vooral natuurlijk voor de oktoberfeesten of voor een feest bij uw vereniging of voor een bedrijfsfeest.

Maximaal 75 personen

Huur-Biergarten-bij-huuropblaasbaretent.nl-5

Beachbar

De opblaasbare tent Beachbar is één van de populairste tenten. De beachbar zorgt voor een waar zomers feest, zelfs in de koude wintermaanden!

Maximaal 80 personen

Huur opblaasbare tent

Club Tropicana

De dometent club tropicana zorgt voor een vrolijke en zomerse sfeer vanwege de kleurgebruik van de tent. Ook ideaal voor bedrijfsfeesten of buurtfeesten.

Maximaal 75 personen

Huur opblaasbare tenten