Huur opblaasbare tent Iglo

Huur-Iglo-bij-huuropblaasbaretent.nl-11

Huur Opblaasbare tent Iglo

X-perience Events heeft in haar assortiment nu de Opblaasbare Iglo te huur. De Opblaasbare Iglo is een geweldige opblaasbare feesttent. Deze opblaasbare stoere, mysterieuze Opblaasbare Iglo tent is perfect voor een mooi thema feest. Hij biedt ruimte aan ongeveer 80 personen.

Geschikt voor elk feest!
De opblaasbare tenten zijn geschikt voor elk feest die er maar is. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, open dag, bij de sportvereniging, een evenement, eyecatcher op een beurs of zelfs voor een buurtfeest. Met de verschillende feestelijke thema’s zorgen wij voor een leuke sfeer op uw feest!

Wat zijn de afmetingen?

De opblaasbare iglo tent is geschikt voor een feest tot ongeveer 80 personen. Door zijn frisse, gezellige winterse is de tent uitermate geschikt om er een winters themafeest in te geven. De tent beschikt over twee ingangen. De opblaasbare iglo is ook bij minder weer te gebruiken omdat hij geheel afsluitbaar is. De opblaasbare tent heeft een doorsnee van 10 meter.

  • Diameter buitenmaat: 10 meter
  • Diameter binnenmaat 8,5 meter
  • Hoogte: 4,5 meter

Wat kost de opblaasbare Iglo

De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent huren voor een langere periode vraag dan naar de mogelijkheden. De opblaasbare tenten van X-perience Events zijn gemakkelijk op te zetten. X-perience Events de tent komt bezorgen, opzetten en de volgende dag afbouwen dan kan dit ook. Wilt u weten wat de kosten zijn om de tent bij u op te bouwen? Neem dan contact met ons op.

Opblaasbare Iglo

300
  • €0,60 ct per kilometer
  • Optioneel
  • Op- en afbouw voor €100

Tips voor het huren van de Opblaasbare Tent Iglo

Voordat u een tent huurt bij X-perience Events  is het handig om even te kijken welk formaat u nodig heeft voor uw feest. X-perience Events heeft hiervoor een handige vuistregel.

– Gaan uw gasten staan, met enkele een paar statafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen die geplaatst worden, reken dan 1.2 vierkante meter per gast;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte zijn voor een buffet en/of DJ, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast;

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!