Huur opblaasbare tent Lodge

Lodge-te-huur-bij-X-perience-Events-Twente-1

Huur opblaasbare tent Lodge

X-perience Events heeft in haar assortiment nu The Lodge tent te huur. The Lodge is een super opblaasbare tent voor allerlei feesten en partijen tot ongeveer 80 personen. Dit is wel afhankelijk van wat er verder aan bijvoorbeeld bar, praattafels, podium etc. in de tent wordt geplaatst. The Logde is ook te gebruiken bij wat slechter weer.

Geschikt voor elk feest!
De opblaasbare tenten zijn geschikt voor elk feest die er maar is. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, open dag, bij de sportvereniging, een evenement, eyecatcher op een beurs of zelfs voor een buurtfeest. Met de verschillende feestelijke thema’s zorgt X-perience Events.nl voor een leuke sfeer op uw feest!

Wat zijn de afmetingen?

De the Lodge opblaasbare party- thema tent is geschikt voor een feest tot ongeveer 80 personen. Door zijn frisse, gezellige zomerse is de tent uitermate geschikt om er een zomers themafeest in te geven. De opblaasbare tent is ook geschikt voor het houden van evenementen speciaal voor kinderen. Door de vele ramen die open kunnen is deze party tent ook bij warm weer zeer geschikt. De Lodge is ook bij minder weer te gebruiken omdat hij geheel afsluitbaar is. De opblaasbare tent heeft een doorsnee van 10 meter.

  • Diameter:10 meter
  • Hoogte: 4,5 meter

Wat kost de opblaasbare biertent?

De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent huren voor een langere periode vraag dan naar de mogelijkheden. De opblaasbare tenten van X-perience Events zijn gemakkelijk op te zetten. X-perience Events de tent komt bezorgen, opzetten en de volgende dag afbouwen dan kan dit ook. Wilt u weten wat de kosten zijn om de tent bij u op te bouwen? Neem dan contact met ons op.

Lodge

Inclusief op- en afbouw
300
  • €0,50 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw

Tips voor het huren van de Opblaasbare Lodge

Voordat u een tent huurt bij X-perience Events  is het handig om even te kijken welk formaat u nodig heeft voor uw feest. X-perience Events heeft hiervoor een handige vuistregel.

– Gaan uw gasten staan, met enkele een paar statafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen die geplaatst worden, reken dan 1.2 vierkante meter per gast;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte zijn voor een buffet en/of DJ, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast;

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!