Smartgoals

smartgoals 3

Wat zijn de Smartgoals?

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! De uitdaging van Smartgoals zorgt voor competitiviteit. Smartgoals is voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden.

Hoe werken de Smartgoals?

Door het passeren van de opgelichte poortjes van de Smartgoals wordt er gescoord. Het innovatieve sportsysteem bevat een geavanceerd lichtsysteem, die oplicht wanneer er gescoord kan worden, als er gescoord is licht een ander poortje op waar gescoord kan worden. Door het afwisselende lichtsignaal en de vele spelmogelijkheden blijft Smartgoals gevarieerd en leuk.

Sportevenement of een sportclinic

De interactieve poortjes Smartgoals zijn uitermate geschikt voor een leuke en uitdagende training. De Smartgoals zijn erg geschikt voor onder andere voetbal, handbal, hockey en je kunt er diverse reactieoefeningen mee doen.

Smartgoals

De Smartgoalsset bestaat uit het volgende:

* 5 keer interactieve poortjes Smartgoals
* 1 Afstandbediening
* 1 Trolley voor het vervoer
* 1 Voetbal

Spelmogelijkheden

Smartgoals kent ontzettend veel spelmogelijkheden en is geschikt voor ieder evenement en elke training. Door middel van het interactieve systeem blijft Smartgoals erg leuk om te gebruiken.  Hieronder worden enkele mogelijkheden genoemd.

Ultieme voetbaltraining!

Wij kunnen een geheel verzorgde ultieme voetbaltraining verzorgen. In overleg met de trainer worden er oefeningen gegeven gericht op conditie, techniek en tactiek!

Scoor zoveel mogelijk in 45 seconden!

Dribbel / ren / skeeler etc. door de poortjes van Smartgoals. Een echte aanrader voor evenementen!

Conditietraining

Een nieuwe variant van bootcamp. Met onze Smartgoals geven wij een leuke training gericht op de conditie. Durf jij het aan?

Smartgoals Multiplayer

Speel tegen elkaar en kijk welk team het eerste rent / dribbelt past etc. door tien poortjes in hun eigen kleuren. Team oranje vs team blauw. Wie wint er?

Stoelendans

Stoelendans in een nieuw jasje. Alle deelnemers starten in het midden en zodra ze een lampje zien branden rennen ze door het poortje. Ren je er als eerste door het poortje dan ga je door naar de volgende ronde. De laatste valt af net zo lang totdat er één winnaar is.

Oneindig veel mogelijkheden

Er zijn oneindig veel mogelijkheden met de Smartgoals. Bij elk evenement bekijken wij samen met de klant wat de beste mogelijkheden zijn en zorgen wij voor leuke en uitdagende oefeningen!

Smartgoals

100
  • Ophalen in Hengelo
  • Dag voorafgaand ophalen
  • Dag na het evenement terugbrengen

Smartgoals op uw locatie

Inclusief transport
125
  • €0,60 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €30,- (optioneel)

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!