Lasergamen Fortnite

Fortnite lasergamen foto

Lasergamen Fortnite thema

 Fortnite, het populairste spel onder de kinderen tegenwoordig. Elk kind kent de dansjes, volgt de video’s op YouTube of speelt het spel zelf. Nu is het spel ook in real life te spelen door onze lasergamen te huren. Huur de Lasergame Fortnite set en ontvang ook grote banner van 4 meter x 1,8 meter met Fortnite afgebeeld om de kinderen het gevoel te geven dat ze in de Fortnite wereld zitten. Met de bandanas in de verschillende groepskleuren kunnen ze strijden voor hun team of zelf Battle Royale spelen.

Het leukste kinderfeestje met Lasergamen!

Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers verdeeld over maximaal van 4 teams. Doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. De tegenstander is uitgeschakeld wanneer de levens op zijn. De laserpistool is het doel om op te richten, dus je bent geen extra accessoires zoals een vest nodig.

Een kinderfeestje, een leuke activiteit voor uw sportvereniging of voor een sportinstuif. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een lasergame activiteit te organiseren! Het is ook mogelijk om enthousiaste spelbegeleiders van X-perience Events in te zetten voor een gegarandeerd succes.

Huur Lasergamen Fortnite voor een onvergetelijke ervaring!

Hoe werkt Lasergamen?

Lasergamen in geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Het laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Wij leveren een extra set baterijen mochten de batterijen leeg zijn.

4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen).
* 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper).
* 3 levensbalken (3 levens per levensbalk).
* Munitie reloadknop.
* Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk).
* Trilt bij het schieten en als je bent geraakt.
* Licht- en geluidseffecten.
* Schietafstand 30 meter.

Huur onze Lasergamen Fortnite set voor een onvergetelijk feestje!

 

Kinderfeestje of buurtfeestje

Is uw kind binnenkort jarig en zoekt u een spetterend kinderfeestje? Huur dan onze Lasergamen Fortnite set!

Het lasergamen werkt erg gemakkelijk en snel! X-perience Events levert de set inclusief een korte handleiding en spelinstructies om Lasergamen in het echt te spelen! Word jij de winnaar van het bekende Battle Royale? Op elk bedrijfsfeest, teambuildingsactiviteit, sportvereniging of camping is onze Lasergameset een groot succes!

Lasergame Fortnite set:

Deze lasergame Fortnite set bevat de volgende artikelen:

* 10x lasergun blauw;
* 10x lasergun rood.
* 40 bandanas in vier verschillende kleuren
* Banner Fortnite van 3 x 2 meter

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Lasergamen Fortnite

Zelf ophalen
100
  • Ophalen in Hengelo
  • Dag voorafgaand van het evenement
  • Dag later weer terugbrengen

Lasergamen Fortnite

Inclusief transport
125
  • €0,60 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €30,- (optioneel)

Lasergamen kinderfeestje

Voor een kinderfeestje is de lasergameset uitermate geschikt. Het is mogelijk dat wij het gehele feest verzorgen of dat wij het opsturen. De lasergame set werkt erg gemakkelijk en snel. Binnen tien minuten kunnen de kinderen beginnen met spelen! Met de Fortnite manual ontvang je gelijk ideeën hoe je er een Fortnite draai aan kan geven.

Lasergamen sportvereningen

Bij elke sportverenigingen zijn er veel activiteiten waarvoor de lasergameset erg geschikt is. Denk hierbij aan een open dag, jeugdkamp of een andere sportieve activiteit. Lasergamen is voor kinderen vanaf 6 jaar, maar ook kinderen die iets jonger zijn vinden het erg leuk om mee te spelen. Organiseer dus zelf een unieke activiteit op uw sportvereniging met de lasergame set!

Lasergamen familiedag

Op zoek naar een sportieve activiteit voor de kinderen op uw familiedag of buurtfeest? Huur Lasergame fortnite en organiseer gemakkelijk en snel deze spetterende activiteit! Elk kind kent tegenwoordig Fortnite en vindt het erg gaaf om dit een keer in het echt te doen. Dit kan nu met de lasergame Fortnite set! Neem snel contact met ons op voor de mogelijkheden.