Huur VR Brillen

Huur VR brillen voor evenementen

Beat Saber is een leuke Virtual Reality ritmegame met opzwepende muziek voor op feesten en events, waarbij het je doel is om de beats weergegeven door kleine blokjes te verslaan terwijl ze op je afkomen. Elk blokje geeft aan welk sabel je moet gebruiken en ook de richting. De game lijkt op een mashup van RockBand VR en Fruit Ninja VR.

Huur een complete Beat Saber VR opstelling inclusief transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Deze hype onder de VR games is zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Beat Saber heeft zeer vette graphics en begint vrij eenvoudig, maar blijf vooral even meekijken op het tv scherm op statief tot de hectiek bij de speler losbarst. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Huur een Beat Saber VR opstelling voor op uw event of feest!

 

Huur een complete Oculus Rift VR opstelling met Beat Saber VR game & Oculus Touch controllers, inclusief: transport, op/afbouw, installatie en spelbegeleiding. Deze hype onder de VR games is zeer leuk om met vrienden of collega’s te spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een soortgelijke- of een andere leuke VR game te spelen, zoals Airtone, Beats Fever of Music Inside of RockBand VR. Heeft u een vraag? Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

VR Bril op uw Sportevenement, beurs of een bedrijfsfeest?

Op elk evenement is onze VR set een groot succes! Het spel Beat the Saber is razend populair onder jong en oud. Stap in de virtuele wereld en speel de game met de Lightsabers van Star Wars. Het spel wordt gestreamd op de meegeleverde televisie waardoor iedereen kan meekijken. Ook zijn hierop de highscores te zien van de dag.

Beat the saber set:

De beat the saber set bestaat uit:

* 1 x Oculus Quest 2
* Twee controllers
* Trusspaal 2 meter
* 55 inch televisie
* 1 Baseplate 25 kg

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

VR Bril

Zelf ophalen
50
  • Ophalen in Hengelo
  • Dag voorafgaand van het evenement
  • Dag later weer terugbrengen

VR Bril set met TV

Zelf ophalen
175
  • Ophalen in Hengelo
  • Dag voorafgaand van het evenement
  • Dag later weer terugbrengen

VR Bril set met TV

Inclusief transport
175
  • €0,50 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Begeleider €30,- (optioneel)