Huur Whack a Mole

huur de whack a mole

Whack a mole

X-Perience Events is verheugd om aan te kondigen dat we nu ook Whack a Mole beschikbaar hebben voor verhuur! Deze spannende attractie is uitgegroeid tot een absolute internetrage en is gegarandeerd succes op elk evenement. Bij Whack a draait alles om snelheid, behendigheid en natuurlijk het vermogen om je tegenstander een rake mep te geven!

Populariteit van Whack a Mole

Waarom is Whack a Mole zo ontzettend populair? Simpelweg omdat het een unieke en interactieve ervaring biedt voor de deelnemers. Of je nu je baas, vriend, teamgenoot of collega wilt verrassen, Whack a Mole zorgt voor een lach op ieders gezicht. Het spel daagt je uit om zoveel mogelijk ballen uit de ring te halen voordat je tegenstander jou met een hamer weet te raken. Het is een ware strijd van behendigheid en reactievermogen!

Whack a mole

De Sensatie van Whack a Mole

Stel je voor: Je staat in de Whack a Mole ring, de spanning bouwt zich op terwijl de ballen omhoog schieten. Je grijpt de hamer stevig vast en bent klaar om je tegenstander te slim af te zijn. Het spel begint en de race tegen de klok is begonnen. Met elke vriend, collega of teamgenoot die je raakt begin je te gieren van het lachen en voel je de adrenaline door je aderen stromen. Maar pas op dat je tegenstanders niet alle ballen weten te grijpen. Want dan hangt er wellicht een verrassing voor jou in de lucht.

Whack a Mole is niet zomaar een spel, het is een X-perience op zich. Het brengt mensen samen, creëert competitie en laat iedereen genieten van een onvergetelijk moment vol plezier en opwinding. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, een teambuildingsactiviteit of een feestelijke bijeenkomst. Whack a Mole zorgt voor interactie, gelach en een gezonde dosis rivaliteit. 

Whack a mole

Zelf ophalen
150
  • Ophalen in Hengelo
  • Dag voorafgaand van het evenement
  • Dag later weer terugbrengen

Whack a mole

Inclusief transport
175
  • €0,60 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €25,- (optioneel)

Huur Whack a Mole voor jouw evenement

Ben je klaar om Whack a Mole toe te voegen aan jouw evenement? Bij X-perience Events maken we het gemakkelijk voor jou. Onze Whack a Mole attractie is beschikbaar voor verhuur. Wil je hem komen ophalen of moeten wij de Whack a Mole komen bezorgen? Het kan! Wij doen alles wat je nodig hebt voor een succesvolle ervaring. Ons ervaren team zorgt voor een goede opbouw, installatie en kan begeleiden tijdens het spel. Vraag nu je offerte aan en creëer een onvergetelijke ervaring tijdens jouw feest of evenement!

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!