X-Wall, de nieuwste sportinnovatie!

De X-Wall is ons nieuwste product voor de eventbranche. Deze unieke innovatie is geheel door ons zelf ontwikkeld en pas sinds september 2019 op de markt. De interactieve sportmuur X-Wall bestaat uit een gigantisch touchscreen van 4 x 1,8 meter waar je tegen aan kunt schieten of gooien. Met het beamer projecteren wij het beeld op de muur. Hierdoor is die alleen beschikbaar voor indoorevents.

De games kunnen wij zelf programmeren en customizen voor de klanten. Hiermee krijg je een game op maat gemaakt! Inmiddels is er één game ontwikkeld die gemakkelijk te personaliseren. Op dit moment zijn wij bezig met het ontwikkelen van nieuwe games die ook op maat kunnen worden aangepast om uw merk of product te promoten!

Met de X-Wall square game kunnen onze klanten zelf de afbeeldingen aanleveren en aangeven wat de tijdsduur moet zijn van het spel, het totaal aantal vlakken en eventueel geluidssamples sturen.

Op zoek naar een nieuwe activatie om uw merk of product te promoten op een beurs of om mensen in beweging te krijgen? Klik hier voor een overzicht naar de mogelijkheden.

X-perience marketing

Het ultieme sportmarketing product. Waar wij de X-Wall ook plaatsen overal krijgt het veel aandacht. Om uw merk of product te promoten kunnen wij een spel op maat maken. Hierdoor krijgt uw activatie de aandacht die het verdient!

X-perience entertainment

De X-Wall zorgt altijd voor uw entertainment bij uw evenement. De mensen zijn niet weg te slaan bij de muur, jong en oud. Onze enthousiaste begeleiders zorgen mede door de uitdagende X-Wall voor veel beleving.

X-perience sportstimulering

Op zoek naar een grote trekker op uw evenement om mensen in beweging te krijgen? De X-Wall is een revolutionaire sportattractie die op elk evenement wachtrijen veroorzaakt met veel mensen die de uitdaging aan willen gaan op de muur.

Spelmogelijkheden

De X-Wall is nog volop in ontwikkeling. In 2019 zullen wij nog een tweetal spellen uitbrengen die wij kunnen aanpassen voor de klanten. Op dit moment is er één leuk en uitdagend spel ontwikkeld.

Square Game

Raak zoveel mogelijk vlakken binnen een 45 seconden! De afbeeldingen van de game, de tijdsduur en het aantal vlakken kunnen wij aanpassen.
Voorbeeld game…

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de X-Wall te huren?