Interactieve sportmuur X-Wall

De X-Wall is ons nieuwste product voor de eventbranche. Deze revolutionaire innovatie is door ons zelf ontwikkeld en pas sinds september 2019 op de markt. Steeds vaker kregen wij van onze klanten de vraag voor customized games. Met de huur van de interactieve sportmuur X-Wall is dit eindelijk mogelijk. De muur bestaat uit een touchscherm van 4 meter x 2 meter waar je tegen aan kunt schieten of gooien. Op dit moment is de X-Wall alleen geschikt vanwege gebruik van een beamer voor indoorevents, maar vanaf april 2020 kunnen wij ook outdoor events draaien met de X-Wall.

Op zoek naar een nieuwe activatie om uw merk of product te promoten op een beurs, bedrijfsfeest of om mensen in beweging te krijgen? Klik hier voor een overzicht voor de huur van de interactieve sportmuur X-Wall.

X-perience marketing

Het ultieme sportmarketing product. Waar wij de X-Wall ook plaatsen overal krijgt het veel aandacht. Om uw merk of product te promoten kunnen wij een spel op maat maken. Hierdoor krijgt uw activatie de aandacht die het verdient!

X-perience entertainment

De X-Wall zorgt altijd voor uw entertainment bij uw evenement. De mensen zijn niet weg te slaan bij de muur, jong en oud. Onze enthousiaste begeleiders zorgen mede door de uitdagende X-Wall voor veel beleving.

X-perience sportstimulering

Op zoek naar een grote trekker op uw evenement om mensen in beweging te krijgen? De X-Wall is een revolutionaire sportattractie die op elk evenement wachtrijen veroorzaakt met veel mensen die de uitdaging aan willen gaan op de muur.

Spelmogelijkheden

De X-Wall is nog volop in ontwikkeling. In 2020 zullen wij tien spellen uitbrengen die wij kunnen aanpassen voor de klanten. Op dit moment zijn er vier spellen ontwikkeld voor de interactieve sportmuur X-Wall.

Square Game

Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden! De afbeeldingen van de game, audio, de tijdsduur en het aantal vlakken kunnen wij aanpassen.

Animal Memory Game

Raak zoveel twee dezelfde dieren binnen 60 seconden. Het aantal paartjes kunnen aangepast worden, audio, tijdsduur en de afbeeldingen van de game.

Fruit Crush

Scoor zoveel mogelijk punten door de fruitsoorten te raken. Met deze leuke variant van Candy Crush kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Duck Shoot

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Bij deze game kunnen wij de afbeeldingen, audio en de tijdsduur aanpassen.

Nieuwsgierig naar de huurmogelijkheden van de interactieve sportmuur X-Wall.

 

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor de X-Wall

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht