Huur opblaasbare tent Saloon

Huur-Saloon-bij-huuropblaasbaretent.nl-1

Huur Opblaasbare Saloon

X-perience Events heeft in haar assortiment nu de Saloon tent te huur. De Saloon is een geweldige opblaasbare feesttent. The Saloon is een stoere, robuuste tent waarmee ieder feest een succes wordt. Deze opblaasbare tent biedt ruimte aan zeker 60 personen.

Geschikt voor elk feest!
De opblaasbare tenten zijn geschikt voor elk feest die er maar is. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, open dag, bij de sportvereniging, een evenement, eyecatcher op een beurs of zelfs voor een buurtfeest. Met de verschillende feestelijke thema’s zorgt X-perience Events voor een leuke sfeer op uw feest!

Wat zijn de afmetingen?

De gezellige, robuuste opblaasbare Saloon is ideaal voor een feest tot ongeveer 60 personen. Het aantal personen is afhankelijk van de verdere inrichting van de tent. Afhankelijk of u praattafels gebruikt, of een podium plaatst zijn de afmetingen van deze party tent: 5 x 10 x 4.20 meter. De Saloon is gemakkelijk en snel op te zetten. Door het gebruik van 2 blowers staat de tent binnen 5 minuten en kunt u dus snel beginnen met het inrichten en feesten.

  • Lengte: 10 meter
  • Breedte: 5 meter
  • Hoogte: 4,2 meter

Wat kost de Saloon

De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent huren voor een langere periode vraag dan naar de mogelijkheden. De opblaasbare tenten van X-perience Events zijn gemakkelijk op te zetten. X-perience Events de tent komt bezorgen, opzetten en de volgende dag afbouwen dan kan dit ook. Wilt u weten wat de kosten zijn om de tent bij u op te bouwen? Neem dan contact met ons op.

Opblaasbare tent de Saloon

Inclusief op- en afbouw
300
  • €0,50 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw

Tips voor het huren van de Opblaasbare Tent de Saloon

Voordat u een tent huurt bij X-perience Events  is het handig om even te kijken welk formaat u nodig heeft voor uw feest. X-perience Events heeft hiervoor een handige vuistregel.

– Gaan uw gasten staan, met enkele een paar statafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen die geplaatst worden, reken dan 1.2 vierkante meter per gast;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte zijn voor een buffet en/of DJ, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast;

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!