Huur Opblaasbare Biertent

Opblaasbare Biertent

X-perience Events heeft in haar assortiment nu de Biertent tent te huur. De Biertent is een geweldige opblaasbare feesttent, partytent en thematent. Perfect voor de Oktoberfest ook wel bierfeest genoemd. Snel en makkelijk te organiseren. Huur opblaasbare biertent voor uw bedrijfsfeest, familiefeest of voor een ander evenement. X-perience Events maakt uw feest compleet!

Geschikt voor elk feest!
De opblaasbare tenten zijn geschikt voor elk feest die er maar is. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, open dag, bij de sportvereniging, een evenement, eyecatcher op een beurs of zelfs voor een buurtfeest. Met de verschillende feestelijke thema’s zorgt X-perience Events voor een leuke sfeer op uw feest!

Wat zijn de afmetingen?

De gezellige, robuuste opblaasbare Biertent is ideaal voor een feest tot ongeveer 75 personen. Het aantal personen is afhankelijk van de verdere inrichting van de tent. Afhankelijk of u praattafels gebruikt, of een podium plaatst zijn de afmetingen van deze party tent: 8 x 7 x 4.20 meter. De Biertent is gemakkelijk en snel op te zetten. Door het gebruik van 2 blowers staat de tent binnen 5 minuten en kunt u dus snel beginnen met het inrichten en feesten.

  • Diameter 8 x 7 meter
  • Hoogte: 4,2 meter

Wat kost de opblaasbare biertent?

De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent huren voor een langere periode vraag dan naar de mogelijkheden. De opblaasbare tenten van X-perience Events zijn gemakkelijk op te zetten. X-perience Events de tent komt bezorgen, opzetten en de volgende dag afbouwen dan kan dit ook. Wilt u weten wat de kosten zijn om de tent bij u op te bouwen? Neem dan contact met ons op.

Biertent

300
  • €0,60 ct per kilometer
  • Optioneel
  • Op- en afbouw voor €100

Tips voor het huren van de Opblaasbare Biertent

Voordat u een tent huurt bij X-perience Events  is het handig om even te kijken welk formaat u nodig heeft voor uw feest. X-perience Events heeft hiervoor een handige vuistregel.

– Gaan uw gasten staan, met enkele een paar statafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen die geplaatst worden, reken dan 1.2 vierkante meter per gast;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte zijn voor een buffet en/of DJ, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast;

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!