Interactieve sportmuur X-Wall

Hoe werkt de X-Wall?

De X-Wall is een gigantisch touchscherm van 4 x 2 meter. De maten van de X-Wall kunnen wij aanpassen naar uw wens. Met infraroodsensoren worden de ballen op de muur gedetecteerd. Elke balsport is mogelijk zoals voetbal, handbal en tennis. Het beeld wordt geprojecteerd met een krachtige beamer voor een optimale kwaliteit. Vanwege het gebruik van een beamer kan de muur alleen indoor geplaatst worden.

Wandprojectie

Met een krachtige beamer wordt het scherm in HD resolutie geprojecteerd. De beamer zit gemonteerd in een beschermbox en wordt gemonteerd in het plafond.

Camera voor het touchscherm

Met behulp van de camera worden de ballen gedetecteerd op de muur. Dit gebeurt met behulp van infraroodstralen. Zodra er een object op de muur komt wordt het signaal onderbroken. Hierdoor kan je elke balsport op de X-Wall spelen!

Licht- en geluidsysteem

Via licht en geluid krijgt de X-Wall een extra dimensie. Bij elk spel zitten geluidseffecten om de spelers te motiveren. Dit gecombineerd met lichteffecten creëert de X-Wall een ultieme beleving!

X-Wall applicaties

GamesInmiddels zijn er 10 games voor de X-Wall ontwikkeld. Deze games zijn door ons aan te passen waardoor we uw logo in het spel kunnen verwerken. Denk hierbij aan Fruit Crush, Target game of Duck Shooters. De objecten van de game zijn relatief eenvoudig aan te passen waardoor u een complete game kunt krijgen met uw logo erin verwerkt. De eerste 10 games zijn vooral gericht op fungames. Begin 2021 zijn de eerste games af op het gebied van educatief spelen. Denk hierbij aan rekensommen oplossen, spelling of topografie. Leren is nog nooit zo leuk geweest!

Mocht u zelf een leuk idee hebben voor een nieuwe game. Laat het ons weten!

Eenvoudig te bedienen!

Met één druk op de afstandsbediening gaat de X-Wall aan. Alles is zo ingesteld op de X-Wall dat iedereen ermee overweg kan! De spellen zijn zelf ook eenvoudig om te wisselen. Zodra een spel is afgelopen kunnen de spelers in het highscorescreen gooien of drukken met de hand op ander spel of het nog een keer spelen.

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!