Lasergamen Fortnite

Lasergamen met een Fortnite thema
Fortnite, het populairste spel onder de kinderen tegenwoordig. Elk kind kent de dansjes, volgt de video’s op YouTube of speelt het spel zelf. Nu is het spel ook in real life te spelen. Wij leveren een grote banner van 4 meter x 1,8 meter met Fortnite afgebeeld om de kinderen het gevoel te geven dat ze in de Fortnite wereld zitten. Met de bandanas in de verschillende groepskleuren kunnen ze strijden voor hun team of zelf Battle Royale spelen. Ook leveren wij twee vlaggen met twee Fortnite logo’s die ze kunnen gebruiken met capture the flag.

Je kunt lasergamen met een oneindig aantal spelers verdeeld over maximaal van 4 teams. Doel van het spel is dat je alle tegenstanders uitschakelt. Je hebt je tegenstander uitgeschakeld als alle levens op het laserpistool van de tegenstander op zijn. De laserpistool is het doel om op te richten, dus je bent geen extra accessoires zoals een vest nodig.

Hoeveel levens je nog hebt wordt weergegeven aan de hand van 3 rode levensbalken. Elke rode balk staat voor 3 levens, je hebt in totaal dus 9 levens. Hoeveel levens je tegenstander verliest, is afhankelijk van het gebruikte munitiesoort. Als je bijvoorbeeld schiet met het munitiesoort pistool, dan verliest je tegenstander bij een raak schot 1 leven. Heb je het pistool ingesteld op het munitiesoort raketwerper dan verliest je tegenstander 3 levens.

Lasergame Fortnite set:

Deze lasergame Fortnite set bevat de volgende artikelen:

* 12x lasergun blauw;
* 12x lasergun rood.
* 40 bandanas in vier verschillende kleuren
* Banner Fortnite van 3 x 2 meter

Functionaliteiten van de lasergun: 

* 4 teamkleuren (blauw, rood, wit en groen).
* 4 verschillende munitiesoorten (pistool, jachtgeweer, machinepistool en raketwerper).
* 3 levensbalken (3 levens per levensbalk).
* Munitie herlaadknop.
* Infrarood-zender / ontvanger (geen vest noodzakelijk).
* Trilt bij het schieten en als je bent geraakt.
* Licht- en geluidseffecten.
* Schietafstand 30 meter.

Lasergamen in geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar, maar is ook super leuk voor alle vaders en moeders. Het laserpistool heeft een lengte van 28.5 cm en een hoogte van 16.5 cm en is gemaakt van een hoge kwaliteit kunststof. Wij leveren een extra set baterijen mochten de batterijen leeg zijn.

Prijs lasergame Fortnite set:

Prijs voor het huren van de gehele lasergame Fortnite set is €1`25,- exclusief BTW en verzendkosten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de Lasergame Fortnite set te huren?