Wat is Smartgoals?

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! De uitdaging van Smartgoals zorgt voor competitiviteit. Smartgoals is voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden.

Hoe werkt Smartgoals?

Door het passeren van de opgelichte poortjes van de Smartgoals wordt er gescoord. Het innovatieve sportsysteem bevat een geavanceerd lichtsysteem, die oplicht wanneer er gescoord kan worden, als er gescoord is licht een ander poortje op waar gescoord kan worden. Door het afwisselende lichtsignaal en de vele spelmogelijkheden blijft Smartgoals gevarieerd en leuk.

Smartgoals

Met onze smartgoals kan je een ware competitie opzetten. Wie heeft de beste reactiesnelheid en de beste techniek? Er zijn veel spelvormen op mogelijk en onze evenementenbegeleiders weten met veel enthousiasme iedereen uit te dagen.

Inmiddels gebruiken PSV, Ajax, Feyenoord en zelfs Manchester United de Smartgoals voor de ultieme training. Er zijn inmiddels al vele video’s te vinden met oefenstof die trainers kunnen gebruiken. Gebruik de Smartgoals voor een uitdagende training gericht op tactiek of techniek!

De Smartgoals zijn ook in te zetten voor gymlessen en sportdagen. Gebruik onze Smartgoals om de jeugd in beweging te krijgen!

Mogelijkheden

Smartgoals kent ontzettend veel spelmogelijkheden en is geschikt voor ieder evenement en elke training. Door middel van het interactieve systeem blijft Smartgoals erg leuk om te gebruiken.  Hieronder worden enkele mogelijkheden genoemd.

Ultieme voetbaltraining!
Wij kunnen een geheel verzorgde ultieme voetbaltraining verzorgen. In overleg met de trainer worden er oefeningen gegeven gericht op conditie, techniek en tactiek!
Conditietraining!
Een nieuwe variant van bootcamp. Met onze Smartgoals geven wij een leuke training gericht op de conditie. Durf jij het aan?
Renreactierace!!
Stoelendans in een nieuw jasje. Alle deelnemers starten in het midden en zodra ze een lampje zien branden rennen ze door het poortje. Ren je er als eerste door het poortje dan ga je door naar de volgende ronde. De laatste valt af net zo lang totdat er één winnaar is.
Scoor zoveel mogelijk in 45 seconden!
Dribbel / ren / skeeler etc. door de poortjes van Smartgoals. Een echte aanrader voor evenementen!
Smartgoals multiplayer!
Speel tegen elkaar en kijk welk team het eerste rent / dribbelt past etc. door tien poortjes in hun eigen kleuren. Team oranje vs team blauw. Wie wint er?
Nog veel meer mogelijk!
Er zijn oneindig veel mogelijkheden met de Smartgoals. Bij elk evenement bekijken wij samen met de klant wat de beste mogelijkheden zijn en zorgen wij voor leuke en uitdagende oefeningen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de Smartgoals te huren?

Partners

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor de Smartgoals

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht