Grote variëteit in games met de X-Wall!

Bewegen combineren met bewegen!

Inmiddels beschikt de X-Wall over 40 games. De X-Wall is nog volop in ontwikkeling en ditzelfde geldt voor de spellen. Er zullen komend jaar veel nieuwe spellen ontwikkeld worden. De spellen zijn te bedienen via een gebruikersvriendelijke interface waarmee kinderen gemakkelijk van spel kunnen verwisselen. Door de bal op het spel te gooien of aan te klikken met je hand kunnen kinderen de spellen selecteren die ze willen spelen. Ook de interface kunnen wij op maat maken met een logo van uw organisatie. De rest van de video’s van de games zullen snel op de website komen te staan.

Fruit Crush

Scoor zoveel mogelijk punten door de fruitsoorten te raken. Met deze leuke variant van Candy Crush kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Duck Shooters

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Leuke varianten voor deze game zijn flesjes schieten of zelfs hoofden schieten.

Animal Memory

Raak zoveel twee dezelfde dieren binnen 60 seconden. Het aantal paartjes kunnen aangepast worden, audio, tijdsduur en de afbeeldingen van de game.

Find the difference

Zoek de verschillen tussen de twee afbeeldingen en doe dit zo snel mogelijk. Met deze leuke variant van Find it kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Fruit Slice

Het populaire Fruit Ninja is nu ook te spelen op de X-Wall. Bij deze game kunnen wij de afbeeldingen, audio en de tijdsduur aanpassen.

Square game

Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden! De afbeeldingen van de game, audio, de tijdsduur en het aantal vlakken kunnen wij aanpassen.

Whack a Mole

Het bekende Whack a mole kent iedereen van de kermis. Het spel is nu ook te spelen op de X-Wall in een multiplayervariant.


Soccerdarts

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen? Verbeter je sportvaardigheden met Soccerdarts op de X-Wall. Naast voetballen kun je het ook spelen met een handbal of met een tennisracket!

X-Wall Skill Game

Fifa spelen in het echt? Dat kan met onze eigen Skill game op het spel. Het ontwerp is nu gemaakt voor voetbal, maar deze is eenvoudig om te toveren naar een handbal of tennisvariant!

 

Rekenkoning Multiplayer

Welk team kan het snelste rekenen en mikken? Wie het eerste 15 sommen oplost wint. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest! De sommen zijn aan te passen om het voor de kinderen uitdagender te maken.

Alien Attack

Space invaders is omgetoverd op de X-Wall tot onze eigen Alien Attack. Schiet of gooi de ruimteschepen voordat ze de grond raken. Welke level kan jij halen?Falling Fruit

Raak zoveel mogelijk fruitstukken die vallen van de bomen. Het spel gaat razendsnel wat het leuker maakt. Iets anders dan fruit? Wij toveren graag de game om voor u!