Grote variëteit in games met de X-Wall!

Bewegen combineren met bewegen!

Inmiddels beschikt de X-Wall over 10 games. De X-Wall is nog volop in ontwikkeling en ditzelfde geldt voor de spellen. Er zullen komend jaar veel nieuwe spellen ontwikkeld worden. De spellen zijn te bedienen in een gebruikersvriendelijke interface waarmee kinderen gemakkelijk van spel kunnen verwisselen. Door de bal op het spel te gooien of aan te klikken met je hand kunnen kinderen de spellen selecteren die ze willen spelen. Ook de interface kunnen wij op maat maken met een logo van uw organisatie.

Fruit Crush

Scoor zoveel mogelijk punten door de fruitsoorten te raken. Met deze leuke variant van Candy Crush kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Duck Shooters

Het populaire spel Duck Hunt in een nieuw jasje. Vroeger werd dit spel gespeeld op de Supernintendo met een pistool, maar met de X-Wall moet je dit keer de eendjes raken met een bal. Bij deze game kunnen wij de afbeeldingen, audio en de tijdsduur aanpassen.

Animal Memory

Raak zoveel twee dezelfde dieren binnen 60 seconden. Het aantal paartjes kunnen aangepast worden, audio, tijdsduur en de afbeeldingen van de game.

Find the difference

Zoek de verschillen tussen de twee afbeeldingen en doe dit zo snel mogelijk. Met deze leuke variant van Find it kunnen wij de afbeeldingen, audio, tijdsduur en het aantal objecten aanpassen.

Fruit Boom

Het populaire Fruit Ninja is nu ook te spelen op de X-Wall. Bij deze game kunnen wij de afbeeldingen, audio en de tijdsduur aanpassen.

Square game

Raak zoveel mogelijk vlakken binnen 45 seconden! De afbeeldingen van de game, audio, de tijdsduur en het aantal vlakken kunnen wij aanpassen.

Wilt u meer informatie over onze interactieve sportmuur X-Wall?