Huur voetbaldartbord

dartbord (2 van 8)

Opblaasbaar voetbaldartbord

Dit grote opblaasbare voetbaldartbord heeft een afmeting van 5 x 1,45 x 4 meter. Het dartbord biedt overal de nodige uitdaging bij elk voetbal evenement, bedrijfsfeest of zeskamp. Je gaat de competitie aan met je vrienden, collega’s of familie en kunt soccer darts vrijwel overal spelen waar voldoende ruimte is. Het voetbaldartbord is te huur in heel Nederland en België geleverd worden en wordt standaard voorzien van voldoende klittenband ballen en een blower. Naast de benodigde ruimte heb je dus ook een stroompunt nodig (220 Volt).

Gegarandeerd een eyecatcher op uw evenement!

Organiseer jij een event en zijn jullie nog opzoek naar een echte blikvanger? Voetbaldarten huren op je eigen locatie is dan absoluut een aanrader! Dartvoetbal is eigenlijk hetzelfde als darten maar dan met de voeten! Het voetbaldartbord is erg populair tijdens evenementen en bijvoorbeeld de bedrijfsborrel. Haal jij de hoogste score van de dag?!

Voetdarts huren op locatie wordt het meest geboekt bij sportverenigingen in de regio Twente, Overijssel, Gelderland en Zwolle. X-perience Events is de verhuurder van het 5 meter hoge voetbaldartboard, het is mogelijk om het dartvoetbal bij ons op te halen of hem te laten bezorgen. Het kan met en zonder begeleiding.

Huur voetbaldartbord voor een onvergetelijke ervaring!

Huur voetbaldartbord voor een Kinderfeestje of buurtfeestje

VoetbaldartbordHuur het grote opblaasbare voetbaldartbord van ruim 4 meter hoog. Het opblaasbare dartbord biedt overal de nodige uitdaging bij elk evenement, bedrijfsfeest, kinderfeestje of familiedag. Ga de competitie aan met je vrienden, collega’s en familie. Overal waar voldoende ruimte is kan je het voetbaldartbord plaatsen. Het enige wat je nodig hebt is een stroompunt!

Opblaasbaar voetbaldartbord

Het opblaasbaar voetbaldartbord bestaat uit het volgende:

* 1 Opblaasbaar voetbaldartbord van 4 meter hoog
* 1 Blower
* 6 ballen
* 1 Net om de ballen te pakken

Opblaasbaar voetbaldartbord

150
  • Ophalen in Hengelo
  • Dag voorafgaand ophalen
  • Dag na het evenement terugbrengen

Voetbaldartbord op uw locatie

Inclusief transport
175
  • €0,60 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €30,- (optioneel)

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Dartbord kinderfeestje

Het torenhoge opblaasbare voetbaldartbord bij uw kinderfeestje? Dat kan nu! Met het voetbaldartbord op uw kinderfeestje heeft u gegarandeerd het leukste kinderfeestje in de buurt. Deze torenhoge eyecatcher zorgt voor urenlang speelplezier. Bekijk snel de mogelijkheden!

Dartbord Sportverenigingen

Op elk evenement van een sportvereniging mag onze opblaasbare voetbaldartbord niet missen! Op elk toernooi, open dag of jeugdkamp is het opblaasbare voetbaldartbord een groot succes. Bij elke vereniging is het op elke activiteit of evenement een gegarandeerd succes! Reserveer het voetbaldartbord nu snel voor uw vereniging.

Dartbord Bedrijfsfeestje

Een leuke onderlinge wedstrijd in bedrijfsverband regelen? Dat kan gemakkelijk en snel met het voetbaldartbord. Wie van jouw bedrijf haalt de hoogste score in de pauze? Ook op elk bedrijfsfeest is het opblaasbare voetbaldartbord een grote trekker voor jong en oud.