Koop de X-Wall

De interactieve sportmuur X-Wall

De X-Wall is een gigantisch touchscherm van 4 x 2 meter. De maten van de X-Wall kunnen wij aanpassen naar uw wens. Met infraroodsensoren worden de ballen op de muur gedetecteerd. Elke balsport is mogelijk zoals voetbal, handbal en tennis. Het beeld wordt geprojecteerd met een krachtige beamer voor een optimale kwaliteit. Vanwege het gebruik van een beamer kan de muur alleen indoor geplaatst worden.

Deze revolutionaire innovatie is pas sinds 2020 op de markt. Wees er dus snel bij en scoor de primeur op uw locatie!

 

Onderwijs
De X-Wall is een educatief leermiddel om kinderen spelenderwijs te in beweging te brengen. Op de interactieve sportmuur kunnen kinderen rekensommen oplossen, motorische vaardigheden verbeteren of de muur kan een volledie gymles verzorgen.

Indoor speeltuin
In elke indoor speeltuin hoort de X-Wall thuis. Vooral vanwege de vele spelmogelijkheden zorgt het gegarandeerd voor entertainment bij kinderen. De spellen kunnen gepersonaliseerd worden met logo’s waardoor elke X-Wall een unieke trekker zal zijn.


Voetbalclubs
Voor voetbalclubs is de X-Wall interessant om in te zetten als voetbalmuur. In elk stadion vinden er vele activiteiten en evenementen plaats waar de interactieve voetbalmuur voor ingezet kan worden. Sponsoren van de club kunnen getoond worden in de games voor het vergroten van de exposure.

Een eigen game met uw logo!

De design van de games zijn aanpasbaar. Dit biedt ons de mogelijkheid om een eigen unieke game te maken voor uw organisatie. Denk hierbij aan een memory game met animatiefiguren van de camping, logos van uw voetbalclub en sponsoren verwerken in de games of zelfs schieten op uw baas tijdens een bedrijfsfeest!

Meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

 

Prijzen

De prijs hangt van de locatie af. Dit hangt af van de volgende factoren.

– Afmetingen van de X-Wall. De muur kan namelijk wel 5 meter breed en 3 meter hoog worden!
– Lichtinval van de locatie. Bij een verduistere ruimte kan er gekozen worden voor een minder krachtige beamer.
– Personalisatie van de X-Wall. Denk hierbij aan de kleur van de muur of om games op maat te maken.
– Extra mogelijkheden zoals kunstgrasmatten en een boardingveld.

Vanaf €9500,-

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Wilt u meer informatie over de X-Wall?