Merkactivatie Coca Cola met de Sutu

3501_Bern-Coca-Cola-Finale2

Sutu Battle vs Xherdan Shaqiri in Zwitserland​​

Eén van de meest gave evenementen waar de interactieve voetbalmuur had gestaan was in Bern. X-perience Events werd ingezet door Fussballmarkt voor een leuke voetbaltrip in Zwitserland. Een voetbaltoernooi voor het voortgezet onderwijs en volledig gesponsord door Coca Cola. Met vele gave voetbalactivaties zoals Robokeeper, een snelheidsmeter, voetbalfreestylers en natuurlijk de Sutu.

Een groot driedaags voetbalfestijn met meer dan 1000 voetballers, een gigantisch feest en met als klap op de vuurpijl de sterspeler van het Zwitsers nationale elftal Shaqiri. De buitenspeler van Inter Milan kwam al snel bij de Sutu met ruim 300 fans en wilde zelf een poging wagen op de muur.

Hij daagde één van de eventmanagers uit voor een battle. Onze eventmanager was niet opgewassen tegen de traptechniek van Shaqiri, ondanks vele maanden oefenen. Hij bezweek onder de druk van vele toeschouwers.

Opdrachtgever:
Coca Cola
Fussballmarkt

Datum:
2015

Aantal events
3

Producten
Interactieve voetbalmuur Sutu

Doel:
Merkactivatie
Entertainment

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!