Opblaasbare attracties

Met X-perience Events is elk evenement een spectaculaire beleving!

X-perience Events is uniek vanwege het huren van interactieve attracties.Naast de interactieve sportmuren heeft X-perience Events de beschikking over de meest vernieuwende sportitems zoals de Smartgoals en Bubbelbal. Bekijk hieronder het aanbod.

Boardingveld X-perience

Opblaasbare boardingveld

Dit gigantische boardingveld hoort op elk evenement thuis. Geschikt voor vele sporten zoals hockey, voetbal en handbal.

bubbelbal 4

Bubbelbal

Het hilarische Bubbelbal zorgt altijd voor veel plezier! Rennen en beuken op elkaar in een grote bubbel is vaak nog belangrijker dan het voetballen. Geschikt voor elk kinderfeestje vanaf 6 jaar en voor sportevenementen.

dartbord (5 van 8)

Voetbaldartbord

Het torenhoge voetbaldartbord is op elk evenement en feest een grote eyecatcher. Scoor jij net zoals van Gerwen 180 punten maar dan met een voetbal? Het voetbaldartbord is 4 meter hoog en is ook geschikt om op te tennissen.

whack a mole huur

Whack a Mole

Whack a mole is een nieuwe rage overgekomen vanuit Engeland en altijd een groot succes. De middelste man slaat met een hamer de mollen op die opduiken. Dit spel is hilarisch om te doen!

Bedrijfsfeestjes

Op zoek naar een leuke en sportief bedrijfsfeestje? Onze interactieve attracties en luchtkussens zijn overal een groot succes!

Kinderfeestjes en buurtfeestjes

Gemakkelijk en snel een eigen kinderfeestje organiseren? Het is mogelijk om het materiaal bij ons op te halen. Ook kunt u een compleet verzorgd kinderfeestje laten regelen door onze enthousiaste begeleiders!

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!