Interactive Fun

Met X-perience Events is elk evenement een spectaculaire beleving!

X-perience Events is uniek vanwege het huren van interactieve attracties. De interactieve voetbalmuur Sutu en de X-Wall zijn nergens anders te huur in Nederland en België. Bovendien zijn het de meest revolutionaire en vernieuwende attracties voor sportevenementen. Op zoek naar een vernieuwende attractie in plaats van de traditionele luchtkussens? Bekijk onderstaand aanbod!

 

Interactieve muur X-Wall

De X-Wall is ons nieuwste product voor de eventbranche. Deze revolutionaire innovatie is door ons zelf ontwikkeld en pas sinds september 2019 op de markt. Het is als het ware één gigantische televisie van 4 x 2 meter waar je tegen aan kunt gooien of zelfs schieten met een bal. De games zijn aan te passen waardoor we uw logo kunnen schieten op de X-Wall!

IPS Arena

IPS Multi Arena bestaat uit draadloze spots die in de combi sport arena of Battle Arena geplaatst kunnen worden. De spots die rood kleuren moeten zo snel mogelijk door het rode team geraakt worden met bijvoorbeeld een basketbal, pijl en boog, nerfgun, volleybal of andere balsoort. Dit geldt natuurlijk voor het blauwe team.

Smartgoals

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! De interactieve poortjes zijn voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden. Erg geschikt dus om kinderen in beweging te brengen op een sportevenement!

Bedrijfsfeestjes

Op zoek naar een leuke en sportief bedrijfsfeestje? Onze interactieve attracties en luchtkussens zijn overal een groot succes!

Kinderfeestjes en buurtfeestjes

Gemakkelijk en snel een eigen kinderfeestje organiseren? Het is mogelijk om het materiaal bij ons op te halen. Ook kunt u een compleet verzorgd kinderfeestje laten regelen door onze enthousiaste begeleiders!

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!