Huur Opblaasbare tent Zanzi Bar

Huur opblaasbare tent Zanzi Bar

 X-perience Events heeft in haar assortiment nu de Zanzi-bar tent te huur. De gezellige, kleurige Zanzi-bar is ideaal voor een feest tot ongeveer 75 personen. Het aantal personen is net als bij de andere opblaasbare tenten afhankelijk van de verdere inrichting van de partytent.

Geschikt voor elk feest!
De opblaasbare tenten zijn geschikt voor elk feest die er maar is. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, open dag, bij de sportvereniging, een evenement, eyecatcher op een beurs of zelfs voor een buurtfeest. Met de verschillende feestelijke thema’s zorgt X-perience Events.nl voor een leuke sfeer op uw feest!

Wat zijn de afmetingen?

De afmetingen van deze party tent zijn: 5 x 10 meter. Deze feesttent wordt opgeblazen door middel van 2 blowers. Omdat deze opblaasbare tent zowel aan de voorkant als aan de achterkant te openen is, is hij uitermate geschikt om te gebruiken als vergroting/verlening van een bestaande zaal. De opblaasbare tent de Zanzi Bar is geheel afsluitbaar, dus ook met minder weer te gebruiken.

  • Breedte: 5 meter
  • Lengte: 10 meter
  • Hoogte: 4,2 meter

Wat kost de opblaasbare Zanzi Bar?

De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent huren voor een langere periode vraag dan naar de mogelijkheden. De opblaasbare tenten van X-perience Events zijn gemakkelijk op te zetten. X-perience Events de tent komt bezorgen, opzetten en de volgende dag afbouwen dan kan dit ook. Wilt u weten wat de kosten zijn om de tent bij u op te bouwen? Neem dan contact met ons op.

Opblaasbare tent Zanzi Bar

Inclusief op- en afbouw
300
  • €0,50 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw

Tips voor het huren van de Opblaasbare Zanzi Bar

Voordat u een tent huurt bij X-perience Events  is het handig om even te kijken welk formaat u nodig heeft voor uw feest. X-perience Events heeft hiervoor een handige vuistregel.

– Gaan uw gasten staan, met enkele een paar statafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen die geplaatst worden, reken dan 1.2 vierkante meter per gast;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte zijn voor een buffet en/of DJ, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast;

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!