Huur Archery Tag

Archery Tag Fortnite thema

Archery Tag is enigszins te vergelijken met Paintball. Alleen is het intensiever, sneller en dynamischer. Momenteel echt een rage als leuk bedrijfsuitje in Nederland. Er zijn hindernissen waar u zich achter kunt verschuilen. Maar u moet er wel achter vandaan komen als u pijlen wilt hebben om te schieten. Het aantal pijlen is namelijk beperkt. Wij leveren een levensgrote Fortnite spandoek en Fortnite Bandana’s voor een leuke aankleding. Huur Archery Tag voor het leukste kinderfeestje

Archery Tag

Een kinderfeestje, een leuke activiteit voor uw sportvereniging of voor een sportinstuif. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een lasergame activiteit te organiseren! Het is ook mogelijk om enthousiaste spelbegeleiders van X-perience Events in te zetten voor een gegarandeerd succes. Archery Tag is ook leuk om in combinatie te doen met onze Bubbelballen set. Kinderen kunnen zich dan achter de bubbelballen schuilen tijdens het spelen van Archery Tag. Huur Archery Tag voor een onvergetelijk feest!

Kinderfeestje of buurtfeestje

Is uw kind binnenkort jarig en zoekt u een spetterend kinderfeestje? Huur dan onze Archery Tag set!

Archery Tag werkt erg gemakkelijk en snel! X-perience Events levert de set inclusief een korte handleiding en spelinstructies om Archery Tag in het echt te spelen! Word jij de winnaar van het bekende Battle Royale? Op elk bedrijfsfeest, teambuildingsactiviteit, sportvereniging of camping is onze Archery Tag een groot succes!

Archery Tag set:

Deze Archery Tag set bevat de volgende artikelen:

* 12 x bogen
* 12 x maskers
* 30 pijlen
* Schoonmaakdoekjes
* Fortnite Banner

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Archery Tag

Zelf ophalen
80
  • Ophalen in Hengelo
  • Dag voorafgaand van het evenement
  • Dag later weer terugbrengen

Archery Tag

Inclusief transport
80
  • €0,60 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €30,- (optioneel)

Archery Tag kinderfeestje

Op zoek naar een spannende sportactiviteit voor een kinderfeestje? Met Archery Tag kan je op elkaar schieten en dit maakt het extra spanennd. De pijlen zijn van foam dus deze doen gelukkig geen pijn. Bekijk snel de mogelijkheden voor de huur Achery Tag!

Archery Tag sportverenigingen

Archery Tag is op elke jeugdkamp, open dag of instuif van een sportvereniging een gigantisch succes! Vele verenigingen hebben inmiddels de set gehuurd voor een knallende activiteit. Dit kan op het veld of ergens in het bos en het is gemakkelijk en snel te organiseren!

Archery Tag Bedrijfsuitje

Archery Tag is niet alleen voor kinderen erg leuk. Ook bedrijven huren steeds vaker de Archery Tag set. Pak uw collega terug of mik op de vervelende baas. Dat maakt Archery Tag juist zo hilarisch! Begraaf na de activiteit gelijk de strijdbijl en proost er op los.