Huur Beat the Saber op uw evenement

Beat the Saber Virtual Reality

Heeft u een bedrijfsfeestje of een leuke activiteit gepland staan op het werk? Dan mag bubbelbal niet ontbreken! Bij X-perience Events kunt u de bubbelballen huren in volwassen of in kinderformaat. Bubbelbal op uw bedrijfsfeestje zorgt gegarandeerd voor veel plezier! Inmiddels heeft X-perience Events al vele producten geleverd bij veel bedrijfsfeestjes en bubbelbal is één van de populairste producten.

 

Bubbelbal bedrijfsfeestje

Bij bubbelbal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de bubbelbal kun je een partijtje voetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens bubbelbal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubbelbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

Twijfel niet en boek bubbelbal op uw bedrijfsfeestje!

Hilarisch bedrijfsfeestje met Bubbelbal

De Bubbelbalset bestaat uit 10 ballen met lucht gevulde plastic ballen om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Huur Bubbelbal voor een onvergetelijke dag!

Waar bestaat de Bubbelbalset uit?

Deze Bubbelbalset bevat de volgende artikelen:

* 10 x bubbelballen in volwassen of kinderformaat
* 1 voetbal

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Bubbelbal

Zelf ophalen
175
  • Ophalen in Markelo
  • Dag voorafgaand van het evenement
  • Dag later weer terugbrengen

Bubbelbal

Inclusief transport
200
  • €0,50 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €25,- (optioneel)

Bubbelbal kinderfeestje

Het hilarische bubbelvoetbal bij uw kinderfeestje? Dat kan nu! Met de bubbelballen op uw kinderfeestje heeft u gegarandeerd het leukste kinderfeestje in de buurt. Met de bubbelballen tovert u meteen een glimlach op het gezicht van de kinderen!

Bubbelbal Sportverenigingen

Op elk evenement van een sportvereniging mag onze Bubbelbalset niet missen! Op elk toernooi, open dag of jeugdkamp zijn de bubbelballen een groot succes. Bij elke sportvereniging is het op elke activiteit of evenement een gegarandeerd succes!

Bubbelbal Bedrijfsfeestje

Heeft u zin om uw baas of collega flink onderuit te halen op een voetbalveld? Dat kan uiteraard met Bubbelbal! Huur nu de Bubbelballen voor uw bedrijf en zorg voor leuke gesprekstof op de werkvloer. Bij elk bedrijfsfeestje of evenement van uw bedrijf is Bubbelbal een aanrader!