F1 Race Simulator huren

Huur F1 Playseat op jou evenement

Altijd al willen F1 Racen? Dat kan in onze F1 Race Simulator. Bij X-Perience Events bieden we een breed scala aan race-ervaringen, waaronder F1-racen, gaming in VR, race simulaties en de populaire Playseat Challenge. Met onze F1 simulatoren en professionele apparatuur dompelen we je onder in de opwindende wereld van snelheid en competitie. Stap in onze F1 Playseat en ervaar de spanning van een echte Formule 1-race

F1 Playseat op evenement

Race als een F1 professional.

Met onze geavanceerde F1 simulatoren kan je de sensatie van het racen als een echte F1 coureur ervaren. Of je nu een beginner of ervaren coureur bent, onze simulatoren kunnen worden aangepast aan je vaardigheidsniveau. Met realistische graphics indrukwekkende gameplay op onze 55-inch tv schermen, zal je de volledige F1 race ervaring meemaken. 

Formule 1 RedBull Race auto

Basispakket

Exclusief transport
300
 • 1 Red Bull Formule 1 Playseat
 • Thrustmaster T300 RS Pedalen & Ferrari Thrustmaster stuur
 • Playstation 5 & Formule 1 2022 game
 • TV stand inclusief 50 inch scherm
 • Optioneel begeleiding, gepersonaliseerd scorescherm en race decoratie

Basispakket +

Exclusief transport
600
 • 2 Red Bull Formule 1 Playseat
 • Thrustmaster T300 RS Pedalen & Ferrari Thrustmaster stuur
 • Playstation 5 & Formule 1 2022 game
 • TV Stand inclusief 50 inch scherm
 • Optioneel begeleiding, gepersonaliseerd scorescherm en race decoratie

VR Race pakket

Exclusief transport
750
 • 2 Red Bull Formule 1 Playseat
 • Thrustmaster T300 RS Pedalen & Ferrari Thrustmaster stuur
 • Playstation 5 & Formule 1 2022 game
 • TV stand inclusief 50 inch scherm
 • 2 Compatible VR brillen
 • Optioneel begeleiding, gepersonaliseerd scorescherm en race decoratie

F 1 Race Simulator huren op jouw Sportevenement of bedrijfsfeest

Geef je feest, evenement of sportdag een extra boost door middel van onze Formule 1 Redbull Playseats. Één of meerdere simulators creëren een succesvol bedrijfsfeestje. Iedereen wil wel een keer een rondje rijden als Max Verstappen of Lewis Hamilton. Onze simulatoren geven uw bezoekers deze mogelijkheid. Geef je evenement een extra beleving. Natuurlijk kan er ook een competitie element toegevoegd worden. Start een tijdrace op een circuit naar keuze. Noteer de tijden op ons geleverde scorebord en ontdek wie de snelste rijder is op jouw evenement. Wellicht loopt op je feestje wel de nieuwe Max Verstappen rond!  F1 Race Simulator huren? Vraag nu een offerte aan. 

F1 Playseat bij jouw beurs stand

De afgelopen jaren is Formule 1 door het geweldige succes van Max Verstappen ongelooflijk populair geworden. Nederland is helemaal in de ban van de Formule 1. Daarom wordt onze Formule 1 Playseat veel gebruikt als eyecatcher op bedrijfsfeesten, sportdagen, evenementen maar ook beurzen. De Playseat trekt namelijk de aandacht van de beursbezoekers. Iedereen wil wel eens een rondje rijden als een echte coureur. Na het rondje kan de potentiële klant geïnformeerd worden over jouw organisatie/product. Probeer nu onze Playseats als attractie op uw beursstand en neem contact met ons op! En wie weet ga jij een potje F1 racen.

RedBull Race wagen

Formule 1 playseat simulator

De race simulator set bestaat uit:

* Playseat Red Bull
* 55 Inch tv scherm inclusief statief
* Playstation 5 inclusief F1 2022
* Stuur
* Rempadelen

Geweldige In-game visuals

Al onze formule 1 simulatoren beschikken over een Playstation 5 voor de beste graphics tijdens het spelen. Formule 1 is gigantisch populair geworden door het wereldkampioenschap van Max Verstappen. Weet jij zijn tijd bij Zandvoort of Singapore te verbeteren? Met behulp van een scoresysteem via een televisie kunnen wij alle scores registreren en streamen voor een top 50 ranking. Op beurzen en bedrijfsfeestjes is de Playseat een enorme eyecatcher en zorgt het voor een leuk en competitief karakter.

 

 

F1 2022 gameplay
F1 Playseat op evenement

Racen voor iedere doelgroep

Voor de jonge en oudere doelgroep
De Playseats zijn in te stellen voor elke doelgroep. Hierdoor is de racesimulator geschikt voor zowel jong als goed! De pedalenset en de racestuur kunnen dichterbij gezet worden. Ook hebben wij gedacht aan kinderen jonger dan 10 jaar. Met behulp van een extra kussentje kunnen zij nog beter zitten. De allerkleinste raceduivels kunnen hierdoor ook racen op onze formule 1 simulatoren. Hierdoor is de formule 1 simulator geschikt voor elk evenement! Ben jij klaar voor het eerste rondje?

Voor de beginnende en professionele coureurs
Onze Formule 1 racesimulatoren zijn een uitdaging voor beginnende en gevorderde racers. Door enkele instellingen aan te passen kan de moeilijkheidsgraad voor de verschillende games heel gemakkelijk aangepast worden. Voor de beginners zetten we zaken zoals contact, schakelen en DRS uit terwijl gevorderden hier natuurlijk wel mee kunnen spelen. Met onze playseat is het mogelijk om tegen elkaar te racen of een tijdrit te rijden. Het kan allemaal! Jouw tijd kan genoteerd worden op door de door ons geleverde scoreborden. 100% zeker een succes op uw evenement, feestje of beurs.

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!