Huur de interactieve sportmuur X-Wall

Op elk evenement, bedrijfsfeest of beurs de grote eyecatcher!

Inmiddels heeft de X-Wall al bij vele evenementen gestaan en is het altijd een grote trekker. De interactieve sportmuur voor evenementen is niet alleen voor kinderen, maar ook volwassenen spelen graag een spel op deze interactieve attractie. Onderstaande video is van de Digital Sports Day in Winkelcentrum Zuidplein in Rotterdam. Benieuwd naar de referenties? Klik hier om ze te lezen.

Bedrijfsfeest of bedrijfsevenement
De ideale eyecatcher voor een bedrijfsfeest of een ander bedrijfsevenement zoals een open dag. De games kunnen gepersonaliseerd worden zodat het bedrijfslogo of de producten verschijnen op de muur. Een perfecte merkactivatie op elk feest!

Beurzen
Staat uw bedrijf op een interessante beurs en wilt u zoveel mogelijk aandacht trekken? Door de X-Wall in uw stand te neer te zetten heeft u altijd de aandacht. Het zorgt altijd veel deelnemers en ook veel toeschouwers. Met uw product of logo op de muur heeft u een erg leuke ijsbreker om het gesprek aan te gaan.

Merkactivaties
De interactieve sportmuur voor evenementen is in te zetten voor diverse merkactivaties. Denk aan het promoten van een product in een winkelcentrum of bij een evenement. Er zijn gigantisch veel mogelijkheden hiervoor!

Een eigen game met uw logo!

De design van de games zijn aanpasbaar. Dit biedt ons de mogelijkheid om een eigen unieke game te maken voor uw organisatie. Denk hierbij aan een memory game met animatiefiguren van de camping, logos van uw voetbalclub en sponsoren verwerken in de games of zelfs schieten op uw baas tijdens een bedrijfsfeest!

Meer weten over de mogelijkheden? Wij maken graag een demonstratiegame met uw logo zodat u uw eigen spel kunt testen op de X-Wall!

 

Huurmogelijkheden

Voor de verhuur onderzoeken wij eerst of u de beschikking heeft over een witte muur die gebruikt kan worden voor de X-Wall dan kunt u alleen het X-Wal touchsysteem huren. Wanneer er geen witte muur is dan kunnen wij deze meenemen met onze X-Wall trailer

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Wilt u meer informatie over onze interactieve producten?