Huur Bubbelbal

Bubbelbal / bumperbal

De Bubbelbalset bestaat uit 10 ballen met lucht gevulde plastic ballen om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Huur bubeblbal voor een onvergetelijke dag!

Bij bubbelbal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de bubbelbal kun je een partijtje voetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens bubbelbal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubbelbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

Het leukste kinderfeestje met Bubbelbal!

Eenvoudig en snel een kinderfeestje organiseren met Bubbelbal? De ballen zijn binnen een half uur opgeblazen en het enige wat je ervoor nodig hebt is een grasveld. De bubbelballen zijn speciaal voor kinderen vanaf 6 jaar. Huur bubbelbal voor het leukste kinderfeestje!

Een kinderfeestje, een leuke activiteit voor uw sportvereniging of voor een sportinstuif. Het is nog nooit zo gemakkelijk geweest om een Bubbelbal te organiseren! Het is ook mogelijk om enthousiaste spelbegeleiders van X-perience Events in te zetten voor een gegarandeerd succes.

Kinderfeestje of buurtfeestje

Is uw kind binnenkort jarig en zoekt u een spetterend kinderfeestje? Huur dan onze Bubbelbal set!

Het lasergamen werkt erg gemakkelijk en snel! X-perience Events levert de set inclusief een korte handleiding en spelinstructies om Lasergamen in het echt te spelen! Word jij de winnaar van het bekende Battle Royale? Op elk bedrijfsfeest, teambuildingsactiviteit, sportvereniging of camping is onze Lasergameset een groot succes!

Bubbelbalset

Deze Bubbelbal set bevat de volgende artikelen:

* 10 x bubbelballen in volwassen of kinderformaat
* 1 voetbal

Bubbelballen

10 ballen
200
  • Ophalen in Hengelo
  • Prijs per bal €25,-
  • Minimale afname is 6 ballen
  • Prijs is exclusief BTW

Bubbelbal op uw locatie

Inclusief transport (10 ballen)
200
  • €0,60 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €30,- (optioneel)
  • Prijs is exclusief BTW

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Bubbelbal kinderfeestje

Het hilarische bubbelvoetbal bij uw kinderfeestje? Dat kan nu! Met de bubbelballen op uw kinderfeestje heeft u gegarandeerd het leukste kinderfeestje in de buurt. Met de bubbelballen tovert u meteen een glimlach op het gezicht van de kinderen!

Bubbelbal Sportverenigingen

Op elk evenement van een sportvereniging mag onze Bubbelbalset niet missen! Op elk toernooi, open dag of jeugdkamp zijn de bubbelballen een groot succes. Bij elke sportvereniging is het op elke activiteit of evenement een gegarandeerd succes!

Bubbelbal Bedrijfsfeestje

Heeft u zin om uw baas of collega flink onderuit te halen op een voetbalveld? Dat kan uiteraard met Bubbelbal! Huur nu de Bubbelballen voor uw bedrijf en zorg voor leuke gesprekstof op de werkvloer. Bij elk bedrijfsfeestje of evenement van uw bedrijf is Bubbelbal een aanrader!