Huur Bubbelbal

De Bubbelbalset bestaat uit 10 ballen met lucht gevulde plastic ballen om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Huur bubeblbal voor een onvergetelijke dag!

Bij bubbelbal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de bubbelbal kun je een partijtje voetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens bubbelbal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubbelbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

Bubbelbal kinderfeestje

Het hilarische bubbelvoetbal bij uw kinderfeestje? Dat kan nu! Met de bubbelballen op uw kinderfeestje heeft u gegarandeerd het leukste kinderfeestje in de buurt. Met de bubbelballen tovert u meteen een glimlach op het gezicht van de kinderen!

Bubbelbal sportverenigingen

Op elk evenement van een sportvereniging mag onze Bubbelbalset niet missen! Op elk toernooi, open dag of jeugdkamp zijn de bubbelballen een groot succes. Bij elke sportvereniging is het op elke activiteit of evenement een gegarandeerd succes!

Bubbelbal bedrijfsfeestje

Heeft u zin om uw baas of collega flink onderuit te halen op een voetbalveld? Dat kan uiteraard met Bubbelbal! Huur nu de Bubbelballen voor uw bedrijf en zorg voor leuke gesprekstof op de werkvloer. Bij elk bedrijfsfeestje of evenement van uw bedrijf is Bubbelbal een aanrader!Accounts

Free Trial

Projects

Bubbelbal zelf ophalen

€150,-

Ophalen in Markelo

Dag voorafgaand ophalen en dag na afloop terugbrengen

Exclusief BTW

Bubbelbal op uw locatie?

€150,-

€0,50 ct per kilometer

Professionele en enthousiaste begeleiding voor minimaal 2 uur

Exclusief BTW

WordPress Pricing Table Plugin

Gerelateerde producten

Huur Bubbelbal in combinatie met Archery Tag of het voetbaldartbord en ontvang een leuke korting! Voor informatie neem contact met ons op.

Voetbaldartbord

Opblaasbaar voetbaldartbord

Lasergamen

Huur lasergamen

Archery Attack

Bubbelbal, Lasergamen, Archery Tag en Lasergamen

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor Bubbelbal

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht