Huur opblaasbare tent Beachbar

Beach-Bar-air-tight-feesttent-te-huur-bij-X-perience-Events-twente

Huur Opblaasbare Tent Beachbar

X-perience Events heeft in haar assortiment nu de Beach Bar tent te huur. De Beach bar is een geweldige opblaasbare feesttent. Deze opblaasbare tent is voor alle feesten en partijen tot ongeveer 80 personen. De Beach Bar is ook te gebruiken bij wat slechter weer omdat hij geheel afsluitbaar is. Huur opblaasbare tent Beachbar om uw feest compleet te maken!

Geschikt voor elk feest!
De opblaasbare tenten zijn geschikt voor elk feest die er maar is. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, open dag, bij de sportvereniging, een evenement, eyecatcher op een beurs of zelfs voor een buurtfeest. Met de verschillende feestelijke thema’s zorgen wij voor een leuke sfeer op uw feest!

Huur opblaasbare tent Beachbar voor een onvergetelijk feest!

Wat zijn de afmetingen?

De opblaasbare thema/party tent heeft een doorsnee van 10 meter. Omdat deze opblaasbare tent veel openingen heeft is hij uitermate geschikt om te gebruiken als vergroting/verlening van een bestaande zaal. De opblaasbare tent is geheel afsluitbaar, dus ook met minder weer te gebruiken.

  • Diameter 10 meter doorsnee
  • Hoogte: 4,5 meter

Wat kost de beachbar

De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent huren voor een langere periode vraag dan naar de mogelijkheden. De opblaasbare tenten van X-perience Events zijn gemakkelijk op te zetten. X-perience Events de tent komt bezorgen, opzetten en de volgende dag afbouwen dan kan dit ook. Wilt u weten wat de kosten zijn om de tent bij u op te bouwen? Neem dan contact met ons op.

Tips voor het huren van de Opblaasbare Tent Beachbar

Voordat u een tent huurt bij X-perience Events  is het handig om even te kijken welk formaat u nodig heeft voor uw feest. X-perience Events heeft hiervoor een handige vuistregel.

– Gaan uw gasten staan, met enkele een paar statafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen die geplaatst worden, reken dan 1.2 vierkante meter per gast;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte zijn voor een buffet en/of DJ, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast;

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Beachbar

300
  • €0,60 ct per kilometer
  • Optioneel
  • Op- en afbouw voor €100

Vele klanten gingen u voor!