Merkactivatie Engie Electrabel

Engie

Roadshow langs de grootste voetbalclubs in Belgiƫ!

In 2017 en 2018 heeft X-perience Events een roadshow in samenwerking met Engie verzorgd langs de fandagen van Standard Luik, Club Brugge en Anderlecht. De energieleverancier in Belgie zocht een unieke voetbalactivatie en kwam al snel terecht bij X-perience Events.

De interactieve voetbalmuur werd ingezet en volledig gepersonaliseerd met stickers en banieren tijdens de open dagen. De fandagen worden groots aangepakt bij onze zuiderburen. Bij elke fandag kwamen er ruim 20.000 fans en hiervan wilden er uiteraard veel een poging wagen op de interactieve voetbalmuur. Samen met eventbureau’s Demonstr8 en Magma Agency verzorgden wij de drukst bezochte activatie van de fandagen! Deelnemers stonden in een flinke rij om de uitdaging aan te gaan op de Engie voetbalmuur.

Naast de fandagen werd de Sutumuur ook ingezet bij de finale van de Croky Cup en bij het straatvoetbaltoernooi Engie Street Heroes.

Opdrachtgever:
Engie Electrabel
Demonstr8
Magma Agency

Datum:
2017 en 2018

Aantal events
9

Producten
Interactieve voetbalmuur Sutu

Doel:
Merkactivatie
Entertainment

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!