Opblaasbaar boardingveld

Opblaasbaar voetbalboarding veld

Bij X-Perience Events verhuren wij ook voetbalboardingvelden. Ben je op zoek naar een geweldige toevoeging aan jouw evenement of feest, dan is ons groote boardingveld de perfecte keuze. Of het gaat om een toernooi op de sportvereniging, bedrijfsfeest of een ander soort evenement, het boardingveld zal zeker de aandacht trekken en zorgen voor veel plezier en opwinding. 

Geschikt voor diverse sporten

Het boardingveld is niet alleen geschikt voor voetbal, maar ook voor andere sporten zoals handbal en hockey. Of je nu een professionele wedstrijd wilt organiseren of gewoon wat recreatieve activiteiten wilt aanbieden, ons boardingveld biedt eindeloze mogelijkheden. De omheining rondom het veld zorgt voor een intensieve en dynamische speelervaring, waar spelers hun vaardigheden kunnen tonen en enthousiaste toeschouwers kunnen genieten van de wedstrijden

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Flexibel inzetbaar op verschillende ondergronden

Ons boardingveld kan zowel op een stenen ondergrond als op een grasveld geplaatst worden. Dit betekent dat je het kunt aanpassen aan de specifieke vereisten van jouw locatie. Of je nu een evenement organiseert op een verharde binnenplaats of grasveld in een park, ons boardingveld kan overal worden opgezet. 

Opblaasbaar boardingveld

Zelf ophalen
225
  • Ophalen in Markelo
  • Dag voorafgaand van het evenement
  • Dag later weer terugbrengen

Opblaasbaar boardingveld

Inclusief transport
250
  • €0,50 ct per kilometer
  • Inclusief op- en afbouw
  • Extra sportbegeleider €25,- (optioneel)