Huur opblaasbare tent Club Tropicana

Opblaasbare tent Club Tropicana

Onze opblaasbare party- thematent Club Tropicana is geschikt voor een feest tot 80 personen. Door zijn frisse, gezellige zomerse tinten is hij uitermate geschikt om er een zomers feest in te geven. Ook is de tent geschikt voor het houden van speciale evenementen voor kinderen. Door de vele ramen die open kunnen is deze party tent ook bij warm geschikt. Ook is ook de “Club Tropicana” te gebruiken bij wat slechter weer (niet bij storm) omdat hij geheel afsluitbaar is. De tent heeft een doorsnee van 10 meter.

Huur opblaasbare tent Club Tropicana voor elk bedrijfsfeest, evenement of een ander feestje!

Geschikt voor elk feest!
De opblaasbare tenten zijn geschikt voor elk feest die er maar is. Denk hierbij aan een bedrijfsfeest, open dag, bij de sportvereniging, een evenement, eyecatcher op een beurs of zelfs voor een buurtfeest. Met de verschillende feestelijke thema’s zorgt X-perience Events voor een leuke sfeer op uw feest!

Wat zijn de afmetingen?

De the Lodge opblaasbare Club Tropicana tent is geschikt voor een feest tot ongeveer 80 personen. Door zijn frisse, gezellige zomerse is de tent uitermate geschikt om er een zomers themafeest in te geven. De opblaasbare tent is ook geschikt voor het houden van evenementen speciaal voor kinderen. Door de vele ramen die open kunnen is deze party tent ook bij warm weer zeer geschikt. De Lodge is ook bij minder weer te gebruiken omdat hij geheel afsluitbaar is. De opblaasbare tent heeft een doorsnee van 10 meter.

  • Diameter:10 meter
  • Hoogte: 4,5 meter

Wat kost de opblaasbare Club Tropicana?

De huurprijzen zijn gebaseerd op een huurperiode van 1 dag. Wilt u een opblaasbare tent huren voor een langere periode vraag dan naar de mogelijkheden. De opblaasbare tenten van X-perience Events zijn gemakkelijk op te zetten. X-perience Events de tent komt bezorgen, opzetten en de volgende dag afbouwen dan kan dit ook. Wilt u weten wat de kosten zijn om de tent bij u op te bouwen? Neem dan contact met ons op.

Club Tropicana

300
  • €0,60 ct per kilometer
  • Optioneel
  • Op- en afbouw voor €100

Tips voor het huren van de Opblaasbare Club Tropicana

Voordat u een tent huurt bij X-perience Events  is het handig om even te kijken welk formaat u nodig heeft voor uw feest. X-perience Events heeft hiervoor een handige vuistregel.

– Gaan uw gasten staan, met enkele een paar statafels, houdt dan per gast 1 vierkante meter aan;
– Uw gasten gaan zitten, dus allemaal tafels en stoelen die geplaatst worden, reken dan 1.2 vierkante meter per gast;
– Gaan uw gasten zitten en moet er ruimte zijn voor een buffet en/of DJ, ga dan uit van 1,5 vierkante meter per gast;

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!