Interactieve sportmuur Sutu

De Yalp Sutu is een interactieve sportmuur ontwikkeld voor een vaste opstelling in openbare ruimte. De sportmuur staat op maar liefst 25 verschillende plekken in Nederland zoals parken, voetbalverenigingen en bij scholen. Dit mooie speeltoestel is zelfs wereldwijd te vinden in landen zoals Singapore, China, Duitsland en Frankrijk.

Mobiele Sutu

De muur van ons is bevestigd op een trailer en bestaat uit 16 vlakken met LED-verlichting die reageren zodra ze worden aangeraakt. Met maar liefst 10 verschillende spellen weten wij aan elk evenement een uitdagende beleving te geven. Met onze geluidsinstallatie verzorgen wij direct een spectaculaire show.

Geschikt voor elk evenement!

Heb je binnenkort een evenement in jouw stad, dorp of buurt? Heeft jouw voetbalvereniging binnenkort een toernooi of bestaat de vereniging 10 jaar? Of wil je de Nationale Sportweek, het Europees Kampioenschap voetbal of een ander evenement bij jouw op school voorzien van de nieuwste interactieve voetbal game?

X-perience marketing

De Yalp Sutu krijgt overal waar die staat veel aandacht en grote wachtrijen. Het is mogelijk om de interactieve sportmuur te branden bij een evenement of een beurs. Vele grote klanten hebben inmiddels al de Yalp Sutu gebruikt als eyecatcher om hun eigen merk te promoten. Deelnemers en toeschouwers komen thuis met mooie verhalen over hun prestaties op de digitale muur van uw merk!

X-perience entertainment

De interactieve sportmuur zorgt voor veel entertainment. Veel mensen zijn niet weg te slaan bij de sportmuur. Met een geluidsinstallatie zorgen onze begeleiders voor een spectaculaire show. Dit vergroot de beleving van de Yalp Sutu bij de deelnemers. Muziek en de microfoon worden ingezet om mensen voortdurend uit te dagen met de vele spelmogelijkheden. De muur is ook inzetbaar voor bedrijfsfeestjes, recreatie evenementen of een ander evenement bij u in de buurt.

X-perience sportstimulering

De interactieve sportmuur wordt veelal ingezet bij sportstimuleringsactiviteiten. Met haar aantrekkingskracht kan ze de jeugd in beweging brengen en enthousiasmeren over een bepaalde sport. Dit kan leiden tot een hogere sportparticipatie. Denk hierbij aan een Sportfestival, open dagen van sportverenigingen, clinics in de wijk en dergelijke evenementen.

Spelmogelijkheden

De Yalp Sutu heeft de beschikking over tien verschillende spellen. X-perience Events zorgt elk evenement voor een unieke beleving met dit sport- en spelaanbod. Met een 3G kaart ingebouwd in de interactieve sportmuur worden er elk jaar nieuwe spellen ontwikkeld. De spellen zijn te spelen met elke balsport zoals voetbal, handbal, hockey en tennis. Dit maakt de muur uitdagend voor iedereen!

Double Sutu

Raak hetzelfde vlak als de voorganger.
Videoanimatie…

Speed Sutu

Schiet zo hard als je kan en de muur meet het schot in km/u. Variant is om een exact getal te schieten en diegene die dat schiet wint.

Shape Sutu

Probeer de oplichtende vlakken te raken en zo de vorm weg te schieten.
Videoanimatie…

Time Sutu

Muurtje trap: raak de muur voordat de tijd op is.
Videoanimatie…

Total Sutu

Vul de hele sportmuur te vullen door ieder vlak eenmaal te raken. Mis = opnieuw.
Videoanimatie…

Spot Sutu

Zet een topscore neer voordat de tijd verstreken is om in een landelijke ranglijst te komen.
Videoanimatie…

Total Sutu Multiplayer

Vier spelers die spelen tegen elkaar en elke speler is een kleur., Zodra de kleur verschijnt op de muur moeten ze het vak raken. Lukt dit niet binnen de tijd dan zijn ze af. Last man standing wins!
Videoanimatie…

Color Sutu

Een kleurenbattle tussen rood en groen. De spelers moeten elkaars kleuren veroveren door de andere kleur te raken. Wie heeft er aan het eind de meest vlakjes?
Videoanimatie…

Fox Sports

De Yalp Sutu in het praatprogramma De Eretribune op Fox Sports. De Eretribune zal het gehele seizoen op de zaterdagavond worden uitgezonden. Een tafel van zes, publiek en een live band. Dat is de setting van de zaterdagavond op Fox Sports 1. Presentatoren Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks ontvangen elke week een gast die op de Yalp Sutu een topscore probeert te schieten. Ook het Fox Sport spel is één van de uitdagenda spellen van X-perience Events.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om de Yalp Sutu te huren?

X-periences

Dirk Vercruyce

Voor de officiële opening van ons nieuw sporthallencomplex het SportinGenk-Park deden wij beroep op de Yalp SUTU-muur. Het leek ons een mooie aandachtstrekker vooral naar de jongeren dan. En wat bleek ? De muur was een groot succes en trok de bezoekers aan, zowel oud als jong en heel jong. Ouders moesten de kinderen bijna wegtrekken van de muur. Ze werden er precies door aangezogen. Wij gaan dus zeker nog beroep doen op deze firma en wie weet komt er ooit wel een vaste muur in Genk.
– Dienst sportpromotie Genk

Jules Spanjaard

Hockey Club Zwolle was in april 2015 prominent aanwezig op het festival Lang Leve de Club in het kader van 200 jaar Koninkrijk. Met name de SUTU muur was een geweldige attractie waar jong en oud, topsporter of amateur zich uitstekend kon vermaken.
Hockey Club Zwolle

Yassine Assa

De Yalp Sutu is top! Zowel voor ontspanning als voor spannende wedstrijdjes. Het mooie aan de Yalp Sutu is dat iedereen er aan mee kan doen. Op ons wijkfeest waren zowel jong als oud niet weg te slaan.
– Jongerenwerker gemeente Zwolle

Janneke oude Alink
Jeugd moeten uitgedaagd worden in hun eigen belevingswereld. Games, computers, voetbal en competitie. Geweldig hoe ook de meiden aangetrokken zijn door Yalp Sutu.
– Gemeente Hengelo

 

Wimjoost Licht
Het is belangrijk om bewust met je tijd mee te gaan en je te verdiepen in de hedendaagse jeugd. Alleen zo kun je vaststellen dat de tijd zodanig is veranderd dat andere sportoplossingen nodig zijn.
– Gemeente Hengelo

 

Ben Admiraal

De Yalp Sutu biedt een unieke voetbal beleving aan voor jong tot oud op een nieuwe manier gebruikmakend van het verslavend leuke van gaming, maar dan nu fysiek. Vele Yalp Sutu events zijn voor diverse opdrachtgevers zoals gemeenten, recreatiebedrijven, scholen,  charitatieve instellingen en allerlei event organisaties onder leiding van Maikel Rijnenberg onder de verantwoordelijkheid van Yalp naar volle tevredenheid uitgevoerd. Nu gebeurt het onder zijn eigen bedrijf X-perience, waarin wij het volste vertrouwen hebben dat Maikel met zijn professionele enthousiasme voor vele succesvolle sutu events gaat zorgdragen. Warm aanbevolen!
-Directeur Yalp

 

 

Wim van Beusekom

Amsterdamse Jeugd vindt de Yalp Sutu Spannend, Uitdagend, Cool, etc. Je kunt meten hoe hard je schiet maar elkaar  ook uitdagen voor gave interactieve spelletjes. Amsterdam zet de Yalp Sutu jaarlijks in voor het WK meidenvoetbal, Olympische dagen en Sportfestival.
-Gemeente Amsterdam

Kasper Doesborgh

De Yalp Sutu had ik bij meerdere sportevenementen gezien en dit vonden wij direct een interessante attractie. Wij hebben besloten om direct de Yalp Sutu in te zetten voor een evenement van ons. Ondanks het slechte weer was de Sutu een eyecatcher en trok het de gehele dag door veel kinderen. Een groot succes!
– JOGG Regisseur Harderwijk

Partners

De Sutu in jouw wijk?

Kunt u ook geen genoeg krijgen van de Yalp Sutu en wil je er één in jouw wijk? De interactieve sportmuur is ontwikkeld om te plaatsen in de openbare wijken. Inmiddels is de Sutu wereldwijd te vinden op locaties zoals in parken, bij voetbalverenigingen en bij scholen.

Moet u de gemeente enthousiasmeren of wellicht andere partijen? Dat is mogelijk met een demonstratie van X-perience Events. Neem contact met ons op over de voorwaarden.

 

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor de Sutu

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht