Huur de interactieve voetbalmuur Sutu

Interactieve voetbalmuur Sutu

De muur van ons is bevestigd op een trailer en bestaat uit 16 vlakken met LED-verlichting die reageren zodra ze worden aangeraakt. Met maar liefst 10 verschillende spellen weten wij aan elk evenement een uitdagende beleving te geven. Met onze geluidsinstallatie verzorgen wij direct een spectaculaire show.

Geschikt voor elk outdoorevent!

Heb je binnenkort een evenement in jouw stad, dorp of buurt? Heeft jouw voetbalvereniging binnenkort een toernooi of bestaat de vereniging 10 jaar? Of wil je de Nationale Sportweek, het Europees Kampioenschap voetbal of een ander evenement bij jouw op school voorzien van de nieuwste interactieve voetbal game?

Spelmogelijkheden

De Sutu heeft de beschikking over tien verschillende spellen. X-perience Events zorgt elk evenement voor een unieke beleving met dit sport- en spelaanbod. Met een 3G kaart ingebouwd in de interactieve sportmuur worden er elk jaar nieuwe spellen ontwikkeld. De spellen zijn te spelen met elke balsport zoals voetbal, handbal, hockey en tennis. Dit maakt de muur uitdagend voor iedereen!

Marketing

De Sutu krijgt overal waar die staat veel aandacht en grote wachtrijen. Het is mogelijk om de interactieve sportmuur te branden bij een evenement of een beurs. Vele grote klanten hebben inmiddels al de Sutu gebruikt als eyecatcher om hun eigen merk te promoten. Deelnemers en toeschouwers komen thuis met mooie verhalen over hun prestaties op de digitale muur van uw merk!

Entertainment

De interactieve sportmuur zorgt voor veel entertainment. Veel mensen zijn niet weg te slaan bij de sportmuur. Met een geluidsinstallatie zorgen onze begeleiders voor een spectaculaire show. Dit vergroot de beleving van de Yalp Sutu bij de deelnemers. Muziek en de microfoon worden ingezet om mensen voortdurend uit te dagen met de vele spelmogelijkheden. De muur is ook inzetbaar voor bedrijfsfeestjes, recreatie evenementen of een ander evenement bij u in de buurt.

Sportstimulering

De interactieve sportmuur wordt veelal ingezet bij sportstimuleringsactiviteiten. Met haar aantrekkingskracht kan ze de jeugd in beweging brengen en enthousiasmeren over een bepaalde sport. Dit kan leiden tot een hogere sportparticipatie. Denk hierbij aan een Sportfestival, open dagen van sportverenigingen, clinics in de wijk en dergelijke evenementen.

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!