Wederom een mooi en sportief jaar!

Met ruim 100 evenementen mogen wij weer spreken over een leuk en sportief jaar. Vele kinderen en stiekem ook wel volwassenen hebben gebruik mogen maken van onze producten tijdens de events. Voor X-perience Events was 2019 ook een bewogen jaar met veel ontwikkelingen geweest. Ik heb besloten om te stoppen als buurtsportcoach van Hof van Twente om mij volledig te focussen op X-perience Events. Inmiddels is X-perience Events ook een leerwerkbedrijf van Windesheim Zwolle en is ons team versterkt met stagiaires Sportkunde. Volop ontwikkelingen dus!

Onze gaafste events van afgelopen jaar?
– Fandag Nederlandse Dames voor ING was de Sutu de grootste eyecatcher op het evenement. Heel veel kinderen hebben wij blij mogen maken met een mooie oranje ING bal en de Sutu stond er natuurlijk in de huisstijl van ING Only Football. Helaas kwam mijn persoonlijke favoriet Jacky Groenen niet langs om de Sutumuur uit te proberen. Hopelijk volgend jaar!
– Open dagen en events van voetbalclubs AZ Alkmaar, Ajax, Feyenoord, FC Groningen, Heerenveen, Heracles en niet te vergeten het Nederlands/Engels voetbalclubje Go Ahead Eagles.
– Krajicek Foundation Tournament Day vond ik persoonlijk een erg mooi initiatief. Kinderen vanuit heel Nederland uit aandachtsgebieden waar een Krajicek Playground staat kwamen in Rotterdam voor een onvergetelijke sportdag.
– In de zomer stond de Sutu elke week bij de KNVB Voetbalkampen zodat vele kinderen hun voetbalskills konden testen met de voetbalmuur. Ook onze Lasergamen Fortnite set was razend populair bij de kinderen.
– Bij de wedstrijden van het Nederlands Elftal waren wij actief met de Sutu in de fanzone. Kinderen konden samen met hun vader het spel Total Sutu spelen en alle vlakken raken.
– Elk jaar staan worden onze producten drie dagen ingezet bij Sportsterrendagen in Tienen. Een mooi opgezet evenement om kinderen te stimuleren om meer te bewegen. Dit concept wordt op verschillende plaatsen georganiseerd in BelgiĆ« voor basisscholen.

De interactieve voetbalmuur Sutu is uiteraard het meest geboekt product van X-perience Events. Ook Lasergamen Fortnite, Opblaasbaar voetbaldartbord en de Smartgoals worden steeds vaker verhuurd. Mensen zijn op zoek naar een vernieuwende activiteit of attractie. Dit is ook de reden waarom we de nieuwe X-Wall hebben ontwikkeld. Hierover volgt snel meer informatie!

Iedereen bedankt voor het geslaagde en vooral leuke jaar!

Op naar een mooi 2020!

Maikel Rijnenberg
Captain X-perience Events