Bubbelbal op uw bedrijfsfeestje?

Heeft u een bedrijfsfeestje of een leuke activiteit gepland staan op het werk? Dan mag bubbelbal niet ontbreken! Bij X-perience Events kunt u de bubbelballen huren in volwassen of in kinderformaat. Bubbelbal op uw bedrijfsfeestje zorgt gegarandeerd voor veel plezier! Inmiddels heeft X-perience Events al vele producten geleverd bij veel bedrijfsfeestjes en bubbelbal is één van de populairste producten.

Bij bubbelbal gaat het niet om de prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft. Met de bubbelbal kun je een partijtje voetbal spelen, maar je kan ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Door de grote plastic bal, die je draagt tijdens bubbelbal, kan je op de grond rollen en tollen. Als je omver wordt geduwd maak je een zachte landing. Door de vele botsingen die je onderling maakt staat bubbelbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten.

Twijfel niet en boek bubbelbal op uw bedrijfsfeestje!Accounts

Free Trial

Projects

Bubbelbal zelf ophalen

€150,-

Ophalen in Markelo

Dag voorafgaand ophalen en dag na afloop terugbrengen

Exclusief BTW

Bubbelbal op uw locatie?

€150,-

€0,50 ct per kilometer

Professionele en enthousiaste begeleiding voor minimaal 2 uur

Exclusief BTW

WordPress Pricing Table Plugin

Bubbelbal op uw bedrijfsfeestje?

De Bubbelbalset bestaat uit 10 ballen met lucht gevulde plastic ballen om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Huur Bubbelbal voor een onvergetelijke dag!

Ook leuk in combinatie met onze andere producten!

Bubbelbal is ook erg leuk in combinatie met onze andere producten! Boek bubbelbal in combinatie met één Archery Tag, Voetbaldartbord of lasergamen en ontvang 50 % korting!

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor Bubbelbal

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht