De X-perience Recreatietoer Nederland

Bij X-perience Events staat er iets spannends op de planning namelijk, de X-perience Recreatietoer. Met deze tour hopenwij jullie animatieteams iets extra’s te kunnen aanbieden in de vorm van de Sutu, smartgoals en voetbaldartbord! De unieke combinatie van spel en sport die deze producten mee brengen zorgen voor een bijzondere aanvulling van het animatieprogramma. De Recreatietoerzal plaatsvinden in de maanden juli en augustus 2020.

 

 

Wat houdt de recreatietoer in?

–De recreatietoer zal anderhalve maand duren en langs 25 recreatieorganisaties in Nederland gaan.
–Recreatieorganisaties kunnen zelf kiezen voor een één of tweedaags bezoek van het X-perience team.
–Tijdens deze dag(en) is er de keuze uit verschillende combinatie pakketten.
–De voetbalmuur, smartgoals en voetbaldartbord zullen van 10 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s middags met begeleiding bespeeld worden en daarna is er vrijspelen tot 9 uur ’s avonds. Dit betekent dus in totaal maar liefst 11 uur speelplezier!
–De scores zullen tijdens deze dagen bij worden gehouden via een App en aan het einde van de tour zullen er een aantal leuke prijzen verloot gaan worden onder de deelnemers.
– Van maandag tot en met vrijdag.

De Sutu
De Sutu is een interactieve sportmuur ontwikkeld voor een vaste opstelling in openbare ruimte. De sportmuur staat op maar liefst 40 verschillende plekken in Nederland zoals parken, voetbalverenigingen en bij scholen. Dit mooie speeltoestel is zelfs wereldwijd te vinden in landen zoals Singapore, China, Duitsland en Frankrijk. Klik hier voor informatie over de Sutu.

Lasergame Fortnite Set
Fortnite, het populairste spel op dit moment bij de kinderen. Elk kind kent de dansjes, volgt de video’s op YouTube of speelt zelf het spel. Nu is het spel ook in real life te spelen. Wij leveren 24 laserpistolen,40 bandanas in vier kleuren en een grote banner met Fortnite van 4 x 1,8 meter. Wij leveren ze een waar Fortnite gevoel. Met de bandanas in de verschillende groepskleuren kunnen ze strijden voor hun team of zelf Battle Royale spelen. Klik hier voor meer informatie over de Lasergame Fortnite set..

Archery Tag
Archery Tag is een spectaculaire combinatie van trefbal, paintball en boogschieten. Spannender dan paintball, maar dan zonder blauwe plekken. Klik hier voor meer informatie.

Voetbaldartbord

Dit enorme voetbaldartbord is maar liefst vijf meter hoog en daagt voetballers van alle leeftijden uit. Op het voetbaldartbord kan natuurlijk het traditionele dartspel gespeeld worden maar er zijn nog veel meer spelmogelijkheden op dit enorme opblaasbare dartbord. Klik hier voor meer informatie over het voetbaldartbord.

Smartgoals

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! De uitdaging van Smartgoals zorgt voor competitiviteit. Smartgoals is voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden. Klik hier voor meer informatie over de Smartgoals.

Bubbelbal

Bij bubbelbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Het gaat met bubbelbal vaak niet om prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft! Je kunt een wedstrijd bubbelvoetbal spelen, maar ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

Pakketten

[supsystic-price-table id=10]

Niet genoeg aan één dag?

Zou je graag een tweede dag gebruik willen maken van ons voetbalpakket? Voor de tweede dag krijg je 25 % korting!

Wat verwachten wij van u?

– Een overnachtingsplek voor twee personen inclusief lunch en avondmaaltijd.
-Vanaf juli zal de recreatietoer van start gaan en deze zal tot eind augustus duren, door de variatie in locaties zal het exacte schema in de maand juni bekend worden gemaakt. Bij het aanmelden voor de recreatietoer kunt u een voorkeursdatum doorgeven.
-Aanmelden voor de recreatietoer kan zowel telefonisch als via ons e-mailadres. Bij het aanmelden graag aangeven; de voorkeursdatum, het gewenste programma en de contactgegevens.

See Try Buy Sutu

Mocht u na ons bezoek het Sutu virus te pakken hebben en slaat het zo goed aan dat u hem eigenlijk altijd wel tot uw beschikking wilt hebben, dan is er de mogelijkheid om de Sutu in een vaste opstelling op uw park?.

Bij eventuele interesse en/of vragen kunt u X-perience Events bereiken via info@@x-events.nl of per telefoon op +31 (0) 6 28 63 13 79.