Annulering door Corona

Tot en met 1 juni mogen er geen evenementen organiseren vanwege het coronavirus. Erg begrijpelijk want we moeten met  z’n allen ons stinkende best doen om het virus te bestrijden. Wij moeten vooral in deze tijden om de ouderen en de mensen die kwetsbaar zijn voor de ziekte te helpen. Een stapje meer zetten of soms zelfs minder, dat is wat wij op dit moment het kunnen doen. Zorgen voor elkaar!

Zakelijk gezien zijn ook wij erg hard getroffen. Doordat alle evenementen zijn afgelast bekijken wij per klant hoe we dit kunnen oplossen. In de leveringsvoorwaarden staan enkele afspraken betreft annuleren van het evenement. In het verleden gingen wij er soepel mee om en ook nu proberen wij dit weer. Voorafgaand van elk evenement verrichten wij ook werkzaamheden om altijd ervoor te zorgen dat het bij elke klant een groot succes wordt. Iedereen is hard getroffen en daarom is het bij ons mogelijk om het evenement gratis te verzetten in 2020.

Neem voor de voorwaarden contact met ons op. Staat er al een evenement gepland dan zullen wij contact met u opnemen. Samen komen wij er weer doorheen!