Sutu meets!

Xherdan Shaqiri

Tijdens de Coca Cola junior league in Bern mocht de aanvoerder van X-perience events het opnemen tegen Zwitsers international Xherdan Shaqiri. Met het spel multiplayer Sutu werd het spannend, maar uiteindelijk ging Shaqiri als winnaar uit de strijd.

Raemon Sluiter

De voormalig Nederlandse tennisser trad in 1996 toe tot de professionals. In 2009 stopte hij definitief met professioneel tennissen. Zijn hoogste positie was 98 in de wereldranglijst. Hij was de eerste deelnemer die werd uitgedaagd op de Sutu tijdens de Eretribune op Fox Sports.

Eddie Zoëy

Eddie Zoëy is een bekende Nederlandse televisie- en radiomaker en muzikant. Hij werkte onder andere voor BNN en RTL en had programma’s zoals Take me out, Wedding Crasher en Expeditie Robinson. Hij mocht tijdens de uitzending Eretribune van Fox Sports een poging wagen op de Yalp Sutu.

Joey van den Berg

Joey van den Berg is een Nederlands voetballer. Hij speelt momenteel bij SC Heerenveen. Eerder voetbalde hij onder andere bij de voetbalclubs PEC Zwolle en Go Ahead Eagles.

Leo Alkemade

Leo Alkemade is een Nederlands acteur, schrijver en cabaretier. Leo Alkemade is bekend door onder andere zijn vertoningen in het programma komt een man bij de dokter. Ook heeft hij nog een seizoen in Goede tijden, Slechte tijden gespeeld.

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!