KNVB Voetbalkampen

KNVB

Het leukste voetbalfeestje van Nederland!

In 2018 is er een mooie samenwerking opgestart met Tribe Sports. De Sutu is al jarenlang een grote eyecatcher op vele grote evenementen en kwam hierdoor op de radar bij het evenementenbureau. Bij de leukste voetbalkampen van Nederland hoort uiteraard ook onze interactieve voetbalmuur Sutu.

De interactieve voetbalmuur is uitermate geschikt als trainingsmiddel voor kinderen. Op een leuke en vernieuwende manier leren de kinderen met precisie schieten, samenspelen, anticiperen en kunnen ze statistieken meten. De interactieve voetbalmuur heeft in 2019 bij 3 interlands gestaan van het Nederlands elftal dames en heren om de voetbalkampen te promoten. Groot succes want de voetbalkampen van de KNVB waren volledig uitverkocht!

Elke donderdag werd de voetbalmuur geplaatst in Zeist bij de KNVB Voetbalkampen. Ook de Lasergame Fortnite set werd gebruikt als avondactiviteit bij de kampen.

Een mooie samenwerking met een erg ambitieus team van Tribe Sports!

Opdrachtgever:
Tribe Sports

Datum:
2018

Aantal events
20 evenementen

Producten
Interactieve voetbalmuur Sutu
Lasergamen Fortnite
Smartgoals

 

Doel:
Merkactivatie
Trainingstool kinderen
Entertainment

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!