Geslaagde pilot bij de Witte Berg met de X-Wall!​

In de zomer van 2020 heeft de X-Wall 6 weken lang gestaan bij vakantiepark de Witte Berg in Ootmarsum. Dit was voor ons een grote test om te kijken hoe goed die gebruikt gaat worden.

Teun en Jet zijn de animatietypetjes van Camping de Witte Berg. Voor Vakantiepark de Witte Berg is er een interface op maat gemaakt waardoor de kinderen zelf gemakkelijk van spellen kunnen verwisselen. Daarnaast zijn er twee games aangepast, namelijk Duck Shooters en Square Game met onder andere animatiefiguren Teun en Jet erin verwerkt. Naast deze games kunnen kinderen volop hun sporttalenten testen met Fruit Crush, Animal Memory, Find the Difference en Fruit Boom. 

Het was een groot succes! Bijna de gehele dag werd de muur gebruikt van 10:00 t/m 21:00 uur. De kinderen vonden het erg jammer toen we de muur weer gingen afbreken en gingen klagen bij de receptie. Mooier reclame kan je niet krijgen 😉

Opdrachtgever:
Vakantiepark de Witte Berg

Datum:
2020

Aantal events
6 weken

Producten
X-Wall

Doel:
Merkactivatie
Trainingstool kinderen
Entertainment

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Wilt u meer informatie over onze interactieve producten?