De X-perience campingtour Belgie

20 februari 2018 Verslagen

Bij X-perience Events staat er iets spannends op de planning namelijk, de X-perience Campingtour. Met deze tour hopen wij jullie animatieteams iets extra’s te kunnen aanbieden in de vorm van de Sutu, smartgoals en voetbaldartbord! De unieke combinatie van spel en sport die deze producten mee brengen zorgen voor een bijzondere aanvulling van het animatieprogramma. De campingtour zal plaatsvinden in de maanden juli en augustus 2018.

Wat houdt de campingtour in?

–De campingtour zal anderhalve maand duren en langs 25 topcampings in Nederland en België gaan.
–Campings kunnen zelf kiezen voor een één of tweedaags bezoek van het X-perience team.
–Tijdens deze dag(en) is er de keuze uit verschillende combinatie pakketten.
–De voetbalmuur, smartgoals en voetbaldartbord zullen van 10 uur ’s ochtends tot 2 uur ’s middags met begeleiding bespeeld worden en daarna is er vrijspelen tot 9 uur ’s avonds. Dit betekent dus in totaal maar liefst 11 uur speelplezier!
–De scores zullen tijdens deze dagen bij worden gehouden via een App en aan het einde van de tour zullen er een aantal leuke prijzen verloot gaan worden onder de deelnemers.

De Sutu

De Yalp Sutu is een interactieve sportmuur ontwikkeld voor een vaste opstelling in openbare ruimte. De sportmuur staat op maar liefst 25 verschillende plekken in Nederland zoals parken, voetbalverenigingen en bij scholen. Dit mooie speeltoestel is zelfs wereldwijd te vinden in landen zoals Singapore, China, Duitsland en Frankrijk. http://185.94.230.83/~xperie1q/sutu/

Voetbaldartbord

Dit enorme voetbaldartbord is maar liefst vijf meter hoog en daagt voetballers van alle leeftijden uit. Op het voetbaldartbord kan natuurlijk het traditionele dartspel gespeeld worden maar er zijn nog veel meer spelmogelijkheden op dit enorme opblaasbare dartbord. http://185.94.230.83/~xperie1q/dartbord

Smartgoals

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! De uitdaging van Smartgoals zorgt voor competitiviteit. Smartgoals is voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden. http://185.94.230.83/~xperie1q/smartgoals/

 

Bubbelbal

Bij bubbelbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, zal dit worden opgevangen door de opgeblazen bubbelbal. Het gaat met bubbelbal vaak niet om prestaties, maar om het plezier dat je met elkaar beleeft! Je kunt een wedstrijd bubbelvoetbal spelen, maar ook over de kop rollen of tegen elkaar op botsen. Naast voetbal zijn er diverse spelvarianten mogelijk.

PakkettenAccounts

Free Trial

Projects

SSL

Your Text

LOSSE PRIJZEN


Smartgoals €100,- 

Bubbelbal €250,-

Voetbaldartbord €150,-

De interactieve voetbalmuur €350,-PAKKET A

€600,-

Smartgoals

Voetbaldartbord

Bubbelbal

4 uur begeleiding bij bubbelbal door teamlid X-perience Events


PAKKET B

€900,-

Smartgoals

Bubbelbal

De interactieve voetbalmuur

4 uur begeleiding bij bubbelbal en de Sutu door twee leden van het X-Perience teamPAKKET C

€1325,-

Smartgoals

Voetbaldartbord

Bubbelbal

De interactieve voetbalmuur

4 uur begeleiding bij bubbelbal en de Sutu door twee leden van het X-Perience team


WordPress Pricing Table Plugin

Niet genoeg aan één dag?

Zou je graag een tweede dag gebruik willen maken van ons voetbalpakket? Dan kan dit met een korting van 25 %!

Wat verwachten wij van u?

– Een overnachtingsplek voor twee personen inclusief lunch en avondmaaltijd

-Vanaf juli zal de campingtour van start gaan en deze zal tot eind augustus duren, door de variatie in locaties zal het exacte schema in de maand juni bekend worden gemaakt. Bij het aanmelden voor de campingtour kunt u een voorkeursdatum doorgeven.

-Aanmelden voor de campingtour kan zowel telefonisch als via ons e-mailadres. Bij het aanmelden graag aangeven; de voorkeursdatum, het gewenste programma en de contactgegevens.

See Try Buy

Mocht u na ons bezoek het Sutu virus te pakken hebben en slaat het zo goed aan dat u hem eigenlijk altijd wel tot uw beschikking wilt hebben, dan is er de mogelijkheid om de Sutu in een vaste opstelling op uw camping.

Bij eventuele interesse en/of vragen kunt u X-perience Events bereiken via info@@x-events.nl of per telefoon op +31 (0) 6 28 63 13 79.

About the author

Maikel Rijnenberg: