Winterse versterking voor X-perience Events

X-perience Events heeft zich in de winter versterkt met twee nieuwe stagiaires van Windesheim Zwolle. De twee studenten Sportkunde blijven stage lopen van februari t/m juni en hebben al vele mooie evenementen op de planning staan. Hieronder volgt een korte introductie.

Mijn naam is Pim Weijers en het komende half jaar kom ik stage lopen bij X-perience events. Dit doe ik vanuit de opleiding sportkunde waar ik op dit moment tweede jaars bachelor student ben. Ik ga aan de slag met de internetmarketing en tevens als uitvoerende kracht bij de events van X-perience events.

Mijn naam is Jonathan van Benthem, 2e jaar sportkunde student aan het Windesheim in Zwolle. Het komende half jaar zal ik stage lopen bij X-perience Events met als functie social media content creator. Verder zal ik mij bezig houden met het vermarkten van ons interactieve product de X-wall.