Sportfestival XL

Schrijf je snel in voor Sportfestival XL

De komende maanden gaan we weer langs diverse winkelcentra voor het Sportfestival XL. Dit doen wij in samenwerking met promotions By Maureen. Het complete winkelcentra wordt omgetoverd met de leukste en meest innovatieve sportmogelijkheden die er zijn. Denk aan één van de bekendste voetbalfreestylster Jasmijn Jansen, VR brillen of aan de interactieve muur X-Wall.

De deelnemers kunnen stempels verzamelen met een stempelkaart. Bij het verzamelen van alle stempels kunnen kinderen een leuke prijs verdienen!

Stel je eigen pakket samen voor het Sportfestival XL voor jouw winkelcentra.

09:00 – 12:00: Opbouw
12:00 – 17:00: Sportfestival XL
16:45 – 17:00: Prijsuitreiking en sportquiz

 

Enkele opdrachtgevers:
Winkelcentrum Zuidplein
Winkelcentrum Geleen
Boulevard Nesselande
Deventer Colmschate
Winkelcentrum Woensel

Datum:
2022 april tot en met oktober

Doel:

Merkactivatie
Entertainment
Winkelcentrumpromotie

Stel je eigen Sportfestival XL samen!

Bekijk hieronder de mogelijkheden die je kan boeken voor Sportfestival XL. Vul het formulier onderaan de pagina in om jouw Sportfestival XL vast te leggen. Als je twijfelt kan je contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee!

Voetbalfreestyler Jasmijn Jansen

Eén van de beste Nederlandse freestylers maakt elk evenement tot een groot feest! Ook op het Sportfestival mag ze niet ontbreken met haar skills. Met haar enthousiasme geeft ze leuke en uitdagende clinics aan kinderen.

Interactieve sportmuur X-Wall

De interactieve sportmuur X-Wall de nieuwste sportinnovatie in Nederland. Met ruim 30 spellen die aangepast kunnen worden is er voor iedereen een leuke uitdaging. Je kan er alle balsporten op spelen. Wie haalt de hoogste score?

VR Experience met TV

Stap in de virtuele wereld van Beat the Saber en ga een unieke VR eperience aan. Je moet snel en behendig zijn met dit spel. Zodra je de VR bril opzet lijkt het alsof je echt in de wereld zit. Een echte must op elk evenement! De VR bril wordt geleverd met een 55 inch TV.

Opblaasbaar Voetbaldartbord

Ben jij de nieuwe Michael van Gerwen, maar dan met een voetbal? Test je skills op het torenhoge voetbaldartbord van 4 meter hoog. Haal jij de hoogste score van de dag?

Interactieve Smartgoals

Pass of dribbel zo snel mogelijk door tien poortjes waarvan de lampjes branden. De smartgoals worden inmiddels door vele voetbalclubs gebruikt als trainingsmethode. Wie is de dribbelkoning van het evenement?

Oplaasbare pannakooi

De opblaasbare pannakooi is een must op elk evenement. Met een diameter van 7 meter kunnen de kinderen eenvoudig elkaar uitdagen. Ook leuk om de pannakooi te boeken in combinatie met freestyler Jasmijn!

Lasergamen Fortnite

Staat er bij jullie een lege winkelunit? Dan is Lasergamen Fortnite een perfecte activiteit. De set bestaat uit 20 pistolen en een Fortnite Spandoek. Tover dus eenvoudig je lege winkelunit over tot levend Fortnite!

Skill Soccer Ball als prijsje

Maak de dag compleet door de Skill Soccer Ball uit te delen als prijsje. De bal zit bevestigd aan een elastiek waardoor kinderen diverse oefeningen kunnen verrichten.

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!
$ 0.00