Rotary Street Soccer met de FC Twente X-Wall!

Met ruim 183 teams is de opkomst groot bij dit mooie evenement van Hengelo Sport. Ruim 900 kinderen strijden om de torenhoge beker van 6 t/m 8 februari van 15:00 t/m 21:00 uur op het evenemententerrein Vliegveld Twenthe. In samenwerking met FC Twente Scoren in de Wijk heeft X-perience Events bij dit voetbaltoernooi de X-Wall geplaatst. Er zijn in totaal twee FC Twente games ontwikkeld voor het evenement die de kinderen flink kunnen testen tijdens de wedstrijden door. Uiteraard konden ze bij een mooie score ook verschillende FC Twente prijzen winnen.

FC Twente Target Shoot
Onze Duck Shooters game is omgetoverd tot een uitdagend FC Twente spel. Binnen 45 seconden moeten de kinderen zoveel mogelijk targets raken die verschijnen op de muur, maar pas op want bij elke bom die geraakt wordt krijg je een punt minder. De hoogste score van de dag is behaald door Tim (11 jaar) uit Hengelo met een geweldige score van 12 punten!

FC Twente Squaregame
Ook de X-Wall Squaregame is aangepast voor FC Twente. Kinderen moeten zoveel mogelijk vlakken raken binnen 45 seconden. Erg moeilijk want de muur bestaat uit 20 vlakken en de kinderen moesten het geselecteerde vlak raken. Het niveau bij het toernooi lag gelukkig hoog en veel kinderen haalden een erg mooie score. Vooral Erkan (12 jaar) uit Hengelo want hij had de hoogste score van de dag met in totaal 10 geraakte vlakken. Hopelijk hebben de scouts van FC Twente gekeken!

Naast de FC Twente spellen werden ook nog Animal Memory en Fruit Crush gespeeld. Constant stond er een mooie rij met fanatieke en enthousiaste kinderen. FC Twente Scoren in de Wijk en Hengelo Sport bedankt voor het mooie evenement!