Een unieke beleving op uw event

X-perience Events heeft met de sportmuur van Yalp ‘de Sutu’ een uniek product. Bij ons is het plezier van de klanten, deelnemers en ons team erg belangrijk. Wij zoeken voortdurend de uitdaging op en dagen mensen uit op onze sportmuur. Met inmiddels twee jaar ervaring, voorheen via Yalp, heeft de Yalp Sutu bij diverse grote evenementen gestaan in het binnen- en buitenland zoals bij de Copa Amsterdam, Coca Cola Junior League in Bern en open dagen van onder andere Feyenoord, Dortmund, Mönchengladbach en FC Groningen.

X-perience

De kracht van de Yalp Sutu is het X-perience gevoel bij de klanten en deelnemers. Het is voor elke sporter een geweldige ervaring!

Plezier

X-perience Events gaat elke uitdaging met veel plezier en enthousiasme aan en zorgt ervoor dat de klanten, deelnemers en toeschouwers dit gevoel ook krijgen.

Uitdaging

Met de vele sport- en spelmogelijkheden en sporten die je kunt beoefenen op de sportmuur zorgt X-perience Events voor een uitdaging voor iedereen! Wie wordt de nieuwe Yalp Sutu ster?

Uniek

De Yalp Sutu is een unieke attractie en X-perience Events is de enige in Nederland en België met de beschikking over de fantastische sportmuur!

Geef uw event een X-perience gevoel!

Alles draait bij ons om mensen in beweging te krijgen. Door middel van onze interactieve sportmuur zorgen wij voor een eyecatcher. De digitale sportmuur valt elk evenement op met haar grote aantrekkingskracht. De spellen, LED-verlichting en het geluid zorgen voor de een unieke beleving bij de deelnemers. Het wordt ingezet voor promotie en merkactivering vanwege de vele aandacht die de muur krijgt. In combinatie met spelbegeleiders die er een ware show van kunnen maken. Met de vele spelmogelijkheden wordt elk evenement een groot succes. Onder andere Coca Cola Zwitserland, Postbank Duitsland, Opel, Heineken en Fox Sports zijn enkele merken die gebruik hebben gemaakt van de verslavende sportmuur. Ook op het gebied van sportstimulering bij gemeenten, sportverenigingen en scholen wordt de Yalp Sutu ingezet om mensen in beweging te krijgen.

Huur de Sutu

Elk evenement zorgt de Yalp Sutu weer voor een spectaculaire beleving. Met de vele spelmogelijkheden en aantrekkingskracht is elk evenement een X-perience!

X-periences

Dirk Vercruyce

Voor de officiële opening van ons nieuw sporthallencomplex het SportinGenk-Park deden wij beroep op de Yalp SUTU-muur. Het leek ons een mooie aandachtstrekker vooral naar de jongeren dan. En wat bleek ? De muur was een groot succes en trok de bezoekers aan, zowel oud als jong en heel jong. Ouders moesten de kinderen bijna wegtrekken van de muur. Ze werden er precies door aangezogen. Wij gaan dus zeker nog beroep doen op deze firma en wie weet komt er ooit wel een vaste muur in Genk.
– Dienst sportpromotie Genk

Jules Spanjaard

Hockey Club Zwolle was in april 2015 prominent aanwezig op het festival Lang Leve de Club in het kader van 200 jaar Koninkrijk. Met name de SUTU muur was een geweldige attractie waar jong en oud, topsporter of amateur zich uitstekend kon vermaken.
Hockey Club Zwolle

Yassine Assa

De Yalp Sutu is top! Zowel voor ontspanning als voor spannende wedstrijdjes. Het mooie aan de Yalp Sutu is dat iedereen er aan mee kan doen. Op ons wijkfeest waren zowel jong als oud niet weg te slaan.
– Jongerenwerker gemeente Zwolle

Janneke oude Alink
Jeugd moeten uitgedaagd worden in hun eigen belevingswereld. Games, computers, voetbal en competitie. Geweldig hoe ook de meiden aangetrokken zijn door Yalp Sutu.
– Gemeente Hengelo