Speciale actie tijdens de Nationale Sportweek

Speciale actie tijdens de Nationale Sportweek

26 juli 2018 Verslagen

Dit jaar staat de Nationale Sportweek 15 t/m 29 september gepland. Er worden weer vele mooie sportevenementen georganiseerd om de jeugd in beweging te krijgen. De jeugd moet meer in beweging komen! Ben je op zoek naar een mooie trekker voor het evenement? Maak snel gebruik van onze speciale actie om onze interactieve voetbalmuur in te zetten bij uw evenement!

Om de jeugd te stimuleren hebben wij een interactieve voetbalmuur voor evenementen. Hiermee kunnen wij de jeugd prikkelen met actieve en uitdagende games. Het aloude en nog altijd populaire muurtje trappen in een nieuw jasje en daagt ook de jeugd uit die normaal minder geintresseerd  is in bewegen. Want; juist bij de kinderen die normaal liever binnen gamen op een iPad zullen de interactieve games van de muur leuk vinden.

De voetbalmuur beschikt over 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Ook bevat de muur zelfs een snelheidsradar die de kracht van een schot meet. De muur werkt simpel en snel. Met één druk op de knop kun je beginnen aan één van de tien games!

Speciale actie gemeenten tijdens de Nationale Sportweek 2018
Elke gemeente die tijdens de Nationale Sportweek een evenement organiseert kan gebruik maken van onze mooie aanbieding. Onze muur is namelijk al in te zetten vanaf 450,- euro exclusief de reiskosten voor een gehele dag. Wij leveren de muur aan inclusief ballenvangers en kunstgrasmatten.

About the author

Maikel Rijnenberg: