Koop de interactieve voetbalmuur Sutu

De Sutu in jouw wijk!

De hedendaagse jeugd vraagt om speloplossingen die bij deze tijd passen. De =Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De voetbalmuur is perfect als laagdrempelig toegankelijke wijkvoorziening, maar ook voor professionele voetbaltrainingen op hoog niveau.

De interactieve sportmuur bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen. Via de 3G-verbinding worden doorlopend nieuwe spellen op de Sutu geüpload die het product vernieuwend houden.

Spelmogelijkheden

De Sutu heeft de beschikking over tien verschillende spellen. X-perience Events zorgt elk evenement voor een unieke beleving met dit sport- en spelaanbod. Met een 3G kaart ingebouwd in de interactieve sportmuur worden er elk jaar nieuwe spellen ontwikkeld. De spellen zijn te spelen met elke balsport zoals voetbal, handbal, hockey en tennis. Dit maakt de muur uitdagend voor iedereen!

Integratie in een sportkooi of boardingveld

De Sutu kan geplaatst worden als losstaand product, maar ook in een sportkooi of boardingveld. Deze multifunctionele velden worden altijd kosteloos op maat ontworpen. U bepaalt met onze ontwerpers de afmetingen, plaatsing van doeltjes, baskets, lijnenspel en de indeling van het hekwerk.

Sutu in bestaande sportkooi
Is er al een sportkooi in uw gemeente? Geef deze een upgrade door de Sutu in dit bestaande sportveld te plaatsen. Binnen een beperkter budget dan een nieuwe kooi, krijgt de wijk een geheel nieuwe sportimpuls. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Altijd een 9 + ervaring!

Voor ons is het belangrijk dat onze klanten positief zijn over onze producten en diensten. Daarom streven wij altijd naar een 9+ ervaring!

Vele klanten gingen u voor!