Kom in beweging met X-perience Sportfestival!

Van september tot en met maart 2021 hebben wij een speciale aanbieding voor gemeenten en voetbalclubs! Boek de X-perience Sportfestival en zorg voor een coronaproof en supergave activiteit voor een instuif, open dag of bij een sportvereniging!

Maak gebruik van een compleet arrangement of boek de onderdelen los. Wij hebben de beschikking over de meest vernieuwende sportattracties!

X-perience Sportfestival!

X-perience Sportfestival

Bij het X-perience Sportfestival ontvang je alle onderdelen en kan je gemakkelijk en snel een eigen coronaproof Sportfestival organiseren. Hiermee kan je ruim 100 kinderen vermaken!

Prijs X-perience Sportfestival  €750,-

 

Prijzen zijn exclusief BTW en reiskosten

Nieuwste sportinnovatie interactieve speelmuur X-Wall!

Onze nieuwste sportinnovatie de X-Wall is eindelijk klaar voor de markt! Met de interactieve speelmuur X-Wall kan je een unieke en vernieuwende activiteit en zelfs gymlessen verzorgen. De muur bestaat uit een gigantisch touchscreen van 4 x 2 meter. Het beeld wordt geprojecteerd met een beamer. Elke bal die tegen de muur aan komt wordt gedetecteerd door het infrarode touchsysteem. Hierdoor is elke balsport mogelijk!

Meest leuke en herkenbare games!

De X-Wall beschikt over 6 games die voor de kinderen erg herkenbaar zijn. Denk hierbij aan een variant van Fruit Ninja of Candy Crush. Ook is er een vernieuwde variant gemaakt op de game Duck Hunt. In plaats van met de pistool te schieten op het scherm kan je het spel nu spelen met een bal!

De games zijn achter de scherm eenvoudig aan te passen door ons. Hierdoor kunnen wij een game met jouw logo ontwikkelen of met sponsoren.