Interactive Fun

X-perience Events is uniek vanwege haar interactieve toestellen. Wij zijn het enige evenementenbureau die de beschikking heeft over de mobiele interactieve voetbalmuur Sutu. Op zoek naar een vernieuwende attractie in plaats van de traditionele luchtkussens? Zoek niet verder!

Yalp Sutu

De Yalp Sutu bestaat uit 16 LED panelen en heeft de beschikking over 10 games. De muur is uitermate geschikt voor bedrijfsfeestjes, beurzen en voor sportevenementen. Afgelopen jaren heeft de muur gestaan bij Ajax, Bayern Munchen, Anderlecht en zelfs al bij de Champions League finale in Madrid. Nieuwsgierig? Klik hier om meer te lezen.

engie

IPS Arena

De IPS Multi Arena bestaat uit draadloze spots die in de combi sport arena of Battle Arena geplaatst kunnen worden. De spots die rood kleuren moeten zo snel mogelijk door het rode team geraakt worden met bijvoorbeeld een basketbal, pijl en boog, nerfgun, volleybal of andere balsoort. Dit geldt natuurlijk voor het blauwe team. Nieuwsgierig? Klik hier om meer te lezen.

IPS Multi Arena

Smartgoals

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! Smartgoals is voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden. Uitermate geschikt om kinderen in beweging te brengen op een sportevenement. Nieuwsgierig? Klik hier om meer te lezen

smartgoals 3