Interesse om uw evenement een unieke beleving te geven?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de huur van de Sutu? Bij elk evenement is de Yalp Sutu een toegevoegde waarde. Met een groot sport- en spelaanbod wordt iedereen uitgedaagd! De interactieve voetbalmuur wordt op veel verschillende evenementen ingezet zoals op bedrijfsfeestjes, beurzen, bij voetbalclubs en overige (sport)evenementen.

Een Sutu evenement kan op verschillende manieren ingevuld worden. Voor de huur van de Sutu zijn er drie pakketten beschikbaar die hieronder staan beschreven. Elk evenement gaan wij voorafgaand uitgebreid met de klant in gesprek om de invulling te bespreken en hierin mee te denken.

Sutu Basic

huur van de Sutu

De Sutu Basic bestaat uit de mobiele Sutu inclusief ballenvangers die te branden zijn en een kunstgrasmat.

Vanaf €650,-

Sutu Medium

huren van interactieve attracties

In het mediumpakket zit naast de mobiele Sutu, kunstgrasmatten, ballenvangers die te personaliseren en 16 stickers voor de LED panelen.

Vanaf €900

Sutu XXL

huur van de Sutu

In dit uitgebreide pakket plaatsen wij een trustsysteem met de mobiele Sutu. Uitermate geschikt om uw merk te promoten bij een beurs of een sportevenement.

Vanaf €2000,-

X-periences

Dirk Vercruyce

Voor de officiële opening van ons nieuw sporthallencomplex het SportinGenk-Park deden wij beroep op de Yalp SUTU-muur. Het leek ons een mooie aandachtstrekker vooral naar de jongeren dan. En wat bleek ? De muur was een groot succes en trok de bezoekers aan, zowel oud als jong en heel jong. Ouders moesten de kinderen bijna wegtrekken van de muur. Ze werden er precies door aangezogen. Wij gaan dus zeker nog beroep doen op deze firma en wie weet komt er ooit wel een vaste muur in Genk.
– Dienst sportpromotie Genk

Jules Spanjaard

Hockey Club Zwolle was in april 2015 prominent aanwezig op het festival Lang Leve de Club in het kader van 200 jaar Koninkrijk. Met name de SUTU muur was een geweldige attractie waar jong en oud, topsporter of amateur zich uitstekend kon vermaken.
Hockey Club Zwolle

Yassine Assa

De Yalp Sutu is top! Zowel voor ontspanning als voor spannende wedstrijdjes. Het mooie aan de Yalp Sutu is dat iedereen er aan mee kan doen. Op ons wijkfeest waren zowel jong als oud niet weg te slaan.
– Jongerenwerker gemeente Zwolle

Janneke oude Alink
Jeugd moeten uitgedaagd worden in hun eigen belevingswereld. Games, computers, voetbal en competitie. Geweldig hoe ook de meiden aangetrokken zijn door Yalp Sutu.
– Gemeente Hengelo

 

Wimjoost Licht
Het is belangrijk om bewust met je tijd mee te gaan en je te verdiepen in de hedendaagse jeugd. Alleen zo kun je vaststellen dat de tijd zodanig is veranderd dat andere sportoplossingen nodig zijn.
– Gemeente Hengelo

 

Ben Admiraal

De Yalp Sutu biedt een unieke voetbal beleving aan voor jong tot oud op een nieuwe manier gebruikmakend van het verslavend leuke van gaming, maar dan nu fysiek. Vele Yalp Sutu events zijn voor diverse opdrachtgevers zoals gemeenten, recreatiebedrijven, scholen,  charitatieve instellingen en allerlei event organisaties onder leiding van Maikel Rijnenberg onder de verantwoordelijkheid van Yalp naar volle tevredenheid uitgevoerd. Nu gebeurt het onder zijn eigen bedrijf X-perience, waarin wij het volste vertrouwen hebben dat Maikel met zijn professionele enthousiasme voor vele succesvolle sutu events gaat zorgdragen. Warm aanbevolen!
-Directeur Yalp

 

 

Wim van Beusekom

Amsterdamse Jeugd vindt de Yalp Sutu Spannend, Uitdagend, Cool, etc. Je kunt meten hoe hard je schiet maar elkaar  ook uitdagen voor gave interactieve spelletjes. Amsterdam zet de Yalp Sutu jaarlijks in voor het WK meidenvoetbal, Olympische dagen en Sportfestival.
-Gemeente Amsterdam

Kasper Doesborgh

De Yalp Sutu had ik bij meerdere sportevenementen gezien en dit vonden wij direct een interessante attractie. Wij hebben besloten om direct de Yalp Sutu in te zetten voor een evenement van ons. Ondanks het slechte weer was de Sutu een eyecatcher en trok het de gehele dag door veel kinderen. Een groot succes!
– JOGG Regisseur Harderwijk

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor de huur van de Sutu?

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan voor de Sutu

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht