Interactive Fun

X-perience Events is uniek vanwege het huren van interactieve attracties. De interactieve voetbalmuur Sutu en de X-Wall zijn nergens anders te huur in Nederland en België. Bovendien zijn het de meest revolutionaire en vernieuwende attracties voor sportevenementen. Op zoek naar een vernieuwende attractie in plaats van de traditionele luchtkussens? Zoek niet verder!

X-Wall 

Nieuwste product voor de eventbranche

De X-Wall is ons nieuwste product voor de eventbranche. Deze revolutionaire innovatie is door ons zelf ontwikkeld en pas sinds september 2019 op de markt. Het is als het ware één gigantische televisie van 4 x 2 meter waar je tegen aan kunt gooien of zelfs schieten met een bal. De games zijn aan te passen waardoor we uw logo kunnen schieten op de X-Wall!

huur van de interactieve sportmuur X-Wall?

Sutu voetbalmuur

Bekend van FOX Sports

Vooral bekend van Fox Sports waar het 2 jaar lang in de Eretribune heeft gestaan. De Sutu voetbalmuur bestaat uit 16 LED panelen en heeft de beschikking over 10 games. Met veel mogelijkheden om de muur te personaliseren waardoor het uitermate geschikt voor bedrijfsfeestjes, beurzen en voor sportevenementen.

huren van interactieve attracties

Smartgoals

Innovatief sportsysteem

Smartgoals is een innovatief sportsysteem, waarmee ieder evenement en elke sporttraining gevuld kan worden! De interactieve poortjes zijn voor ontzettend veel sporten in te zetten en heeft veel spelmogelijkheden. Erg geschikt dus om kinderen in beweging te brengen op een sportevenement!

Bubbelbal, Lasergamen, Archery Tag en Lasergamen

IPS Arena

Hit the spots!

De IPS Multi Arena bestaat uit draadloze spots die in de combi sport arena of Battle Arena geplaatst kunnen worden. De spots die rood kleuren moeten zo snel mogelijk door het rode team geraakt worden met bijvoorbeeld een basketbal, pijl en boog, nerfgun, volleybal of andere balsoort. Dit geldt natuurlijk voor het blauwe team.

huren van interactieve attracties

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor het huren van interactieve attracties?