Get ready for the launch of the X-Wall!

31 oktober 2019 Verslagen

Het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met ons team om de X-Wall te lanceren. Ruim een jaar lang zijn wij inmiddels bezig, maar het is ons eindelijk gelukt! Een interactieve sportmuur waar je elke game die je maar kunt bedenken op kunt programmeren. Steeds vaker kregen wij de vraag om een customized game te ontwikkelen. Met de X-Wall is dit mogelijk!

X-Wall, nieuwste sportinnovatie!
De muur bestaat uit één groot touchscherm waardoor het een levensgrote tablet wordt. Onze eerste vier games zijn inmiddels af en worden komende weken flink getest. Bij elke game kunnen wij gemakkelijk de afbeeldingen, de objecten die geraakt moeten worden en de audio aanpassen. Dit zorgt ervoor dat wij de nieuwste producten voor onze klanten kunnen promoten of gewoon de jeugd op een interactieve manier in beweging kunnen brengen. Gamen in real life en bewegen tegelijk! Wat is er allemaal mogelijk?

– Flesjes drinken schieten voor Coca Cola of Heineken
– Memoryspel met spelers van Feyenoord of het Nederlands Elftal
– Energie schieten en de energiemeter vullen voor een energieleverancier
– Candy Crush, maar dan met voetbalschoenen of voetballen van Adidas of Nike!

De muur gaat een grote hit worden in 2020! Op zoek naar een de grootste eyecatcher op uw event? Binnen twee weken publiceren wij onze toffe promofilm van de X-Wall. Kunt u niet wachten? Neem contact met ons op via info@x-events.nl voor een sneak preview!

About the author

Maikel Rijnenberg: